Skip to main content

Ny aftale med SILVA

| Administrator | Nyheder 2002

SILVA og DOF har gennem mange år haft et positivt samarbejde. Det har resulteret i, at SILVA har leveret udstyr til landsholdene i form af kompasser, tasker, løbetøj og overtrækstøj. Forbundets mest synlige modydelser har været bander ved DM'er, annoncer

SILVA og DOF har gennem mange år haft et positivt samarbejde. Det har resulteret i, at SILVA har leveret udstyr til landsholdene i form af kompasser, tasker, løbetøj og overtrækstøj. Forbundets mest synlige modydelser har været bander ved DM'er, annoncer i O-posten og almindelig synliggørelse ved at SILVA logoet var at se på alt landsholdstøj.
I dette forår har SILVA taget hele deres sponsorpolitik op til revidering.
Vi er meget tilfredse med, at der efter denne "revision" fortsat er et samarbejde mellem dansk orientering og SILVA.
Pr. 1. juni er der indgået en ny aftale. Ikke så omfattende som tidligere, da den ikke længere omaftter tøj. Landsholdene får fortsat leveret kompasser, tasker benskinner, men altså ikke overtræstøj, løbetøj og T-shirts.
Vores modydelse er også ændret. SILVA's logo er nu at se på forbundets hjemmeside med direkte link til SILVA, hvor alle SILVA-produkterne kan ses. Endvidere fik alle modtagere af O-posten med det sidste nummer et lille præsentationblad ind ad døren. Det vil ske 1 gang om året. Derimod vil man ikke længere se en SILVA annonce på bagsiden af hvert nummer af O-posten.
SILVA har også fået ny agent i Danmark: STM-Sport AS, Århus, hvor forbundet skal købe skærme og stiftklemmer.
Foreløbig løber aftalen frem til 31.12.2003.