Skip to main content

Preben Schmidt ny breddekonsulent

| Administrator | Nyheder 2002

Den nye breddekonsulent i DOF bliver Preben Schmidt, nuværende formand for OK Esbjerg. Stillingen som breddekonsulent er en fuldtidsstilling, og Preben Schmidt tiltræder gradvis fra 1. juli frem til 30. september i stillingen, idet han som selvstændig adv

Den nye breddekonsulent i DOF bliver Preben Schmidt, nuværende formand for OK Esbjerg. Stillingen som breddekonsulent er en fuldtidsstilling, og Preben Schmidt tiltræder gradvis fra 1. juli frem til 30. september i stillingen, idet han som selvstændig advokat naturligt har en del hverv, der ikke kan afsluttes her og nu.

Preben Schmidt er 51 år, gift og bosiddende i Esbjerg. Han har beskæftiget sig med orientering og andet frivilligt foreningsarbejde i det meste af sit hidtidige liv, både som aktiv og leder, men også som udgiver af litteratur til brug for begyndere og instruktører.

DOF har med denne ansættelse ønsket at signalere, at Dansk Orientering er en breddeidræt, og at klubbernes trivsel og daglige aktiviter er fundamentet for hele forbundets sportslige arbejde. Breddekonsulenten vil indgå i DOFs team af medarbejdere – et team, der her i 2002 stort set på alle poster er blevet nybesat.

Som det var tilfældet med vor tidligere breddekonsulent har Preben Schmidt kontor i sit hjem, men vil naturligvis være at finde over alt i landet, hvor der er behov herfor eller ønske herom.

John Aasøe, formand for VKU.