Skip to main content

Stevensson og Luder vandt Spring Cup Classic

| Administrator | Nyheder 2002

Ved Årets Spring Cup, der blev afviklet lørdag den 23. marts i den nordlige del af Grib Skov, vandt den schweiziske verdensmester på den klassiske distance, Simone Luder, med 16 sekunder foran sin klubkammeret Vroni König-Salmi. Der var lagt op til en ska

Ved Årets Spring Cup, der blev afviklet lørdag den 23. marts i den nordlige del af Grib Skov, vandt den schweiziske verdensmester på den klassiske distance, Simone Luder, med 16 sekunder foran sin klubkammeret Vroni König-Salmi. Der var lagt op til en skarp konkurrence mod den øjeblikkelige etter på verdensranglisten, svenskeren Annette Grandstedt, men hun kom ikke til start og Simone Luder førte løbet fra start til mål.
”Vi har gode muligheder for at træne hele vinteren i Schweiz. Der er ikke så meget sne som i de nordiske lande”, sagde Simone Luder efter løbet som en beskeden forklaring på, at hun nu for andet år i træk har vundet Spring Cup Classic.
Bedste danske kvinde blev Helene Hausner på en 18. plads knap fem minutter efter Luder.

Hos herrerne udeblev generationsskiftet. Carsten Jørgensen blev bedste dansker med en delt tredieplads i tiden 54.34 – nøjagtig to minutter langsommere end vinderen, englænderen Jamie Stevensson. En veloplagt Allan Mogensen overraskede med en placering som nummer 6, kun 15 sekunder langsommere end Carsten Jørgensen, mens Thomas Jensen, der blev nummer to sidste år, kom ind som nummer 9, knap 2½ minut efter Jamie Stevensson.
Selv om Spring Cup Classic var 5. konkurrence i den nordlige del af Grib Skov inden for kun 4 år viste de unge løbere i den danske seniorelite ikke helt tænder. Bedst gik det Mads Ingvardsen på en 16. plads og Rene Rokkjær på en 25. plads.