Skip to main content

FIF Hillerød vandt DM for klubhold

| Administrator | Nyheder 2001

Ved søndagens finale i divisionsturneringen vandt FIF Hillerød en overbevisende sejr over OK Pan på andenpladsen og OK Esbjerg på trediepladsen. På forhånd var FIF Hillerød vurderet som favoritter på baggrund af klubbens mange løbere på alle niveauer, men

Ved søndagens finale i divisionsturneringen vandt FIF Hillerød en overbevisende sejr over OK Pan på andenpladsen og OK Esbjerg på trediepladsen. På forhånd var FIF Hillerød vurderet som favoritter på baggrund af klubbens mange løbere på alle niveauer, men OK Pan's mange topløbere kunne med en smule held skaffe sig sejren. Det lykkedes imidlertid Jacob Hansen, FIF Hillerød, på bane 1 at fortrænge striben af OK Pans herreeliteløbere med Rene Rokkjær i spidsen og dermed forsvandt århusianernes sejrsmulighed definitivt.
OK Esbjergs sikre præstationer i Sydkredsens 1. division slog ikke til i divisionsfinalen. Hverken mod OK Pan eller FIF Hillerød fik vestjyderne et ben til jorden, men klubben fik dog vist, at man råder over en række lovende ungdomsløbere.

Resultater
DM for klubhold, Gråsten 30. september 2001
1. FiF Hillerød
2. OK Pan
3. OK Esbjerg


Match 1: FiF Hillerød - OK Esbjerg 112.0 - 69.0
Match 2: OK Esbjerg - OK Pan 79.0 - 104.0
Match 3: OK Pan - FiF Hillerød 84.0 - 99.0

Hele resultatlisten på
http://www.dk.orienteering.org/loeb/www/2001/20011030dmres.html