Skip to main content

Nyt godt løb af Carsten Jørgensen

| Administrator | Nyheder 2001

Ved World Games, der i denne weekend afholdes i Akita, Japan, blev Carsten Jørgensen nummer 6 ved den individuelle konkurrence i dag. Carsten var 2.36 efter den australske vinder Grant Bluett. Sølvet gik til Tore Sandvik, Norge, og bronzemedaljen til Jami

Ved World Games, der i denne weekend afholdes i Akita, Japan, blev Carsten Jørgensen nummer 6 ved den individuelle konkurrence i dag. Carsten var 2.36 efter den australske vinder Grant Bluett. Sølvet gik til Tore Sandvik, Norge, og bronzemedaljen til Jamie Stevenson fra Storbritannien.
Hos kvinderne vandt Hanne Staff, Norge, foran Anette Granstedt, Sverige, og Birgitte Husebye, Norge.
De øvrige danske deltagere findes et godt stykke nede på resultatlisterne. Helene Hausner blev nummer 24, mens Anne Konring Olesen blev nr. 32 af de 38 deltagende løbere.
Allan Mogensen endte som nummer 32 – omgivet af løbere som Stephen Palmer, Storbritannien, og Bjørnar Valstad, Norge, der begge vandt medaljer ved NOM i juni.
Morten Fenger-Grøn blev diskvalificeret.

World Games er et multisport arrangement, der afholdes i samarbejde med Den Internationale Olympiske Komite. I arrangementet indgår en række idrætsgrene, der endnu ikke er på det olympiske program. Ved World Games kan man afprøve, hvordan idrætten eventuelt kan indgå i OL, hvis muligheden gives.
O-løb indgår med to discipliner. Den individuelle konkurrence er på "games"-distancen, som svarer til kortdistancen ved VM med vindertider omkring en halv time. Stafetten er en mix-stafet med to herre-løbere og to kvinde-løbere.
Stafetten afvikles i nat dansk tid.