Skip to main content

168 nye aspiranter til 'De hårdes Klub'

| Administrator | Nyheder 2001

Henning havde IKKE lagt fingrene imellem da han sendte os ud på en tævehård runde i Gludsted Plantage. Henning havde sørget for at der lå en ca 10cm gennemblødt og meget tung sne i bunden.

Henning havde IKKE lagt fingrene imellem da han sendte os ud på en tævehård runde i Gludsted Plantage. Henning havde sørget for at der lå en ca 10cm gennemblødt og meget tung sne i bunden.
Den lille finesse med farsta på alle baner sendte en god del løbere ud at bomme, helt op til 20 min hørte jeg en ellers rimelig erfaren løber fortælle. For at det ikke skulle være løgn sørgede Henning også for at alt hvad der kunne komme ned fra oven kom ned ovenikøbet med vertikale vindstød til hård kuling. Jeg løb ellers rigtigt og skuttede mig inde mellem de mange graner i Gludsted, borte fra vinden og det meste af regnen, så det var kun det ankelhøje isvand der kunne mærkes ind imellem. MEN MEN MEN. Selv den lille plan var gennemskuet for vi skulle sandelig da ud på heden til sidst da vi var mest trætte og brugte og op over et helt bjerg !
Mit vådsæt, der iøvrigt var drivvådt HELE vejen rundt, skulle nu også stå imod denne vindfaktor, men vinden vandt så min frosne brystkasse stivnede mere og mere. Ved sidsteposten var isvand til anklerne skiftet ud med isvand helt op til knæene.
Bruseren bagefter var sædvanen tro også forsynet med rigelige mængder af isvand til de fleste.
Jo jeg mener at de der løb her har en eller anden berettigelse som aspiranter til de hårdes om ikke andet så langdistanceklub.
RIGTIG GODT GÅET HENNING !
Og så vil Jørgen og alle os andre sige tak for det nye store fremmøde 758 startende (702 i 00).
Alle de glade timer glade langdistanceløbere gode kiosker og banelæggere, gjorde det hele værd.
- Vi ses til næste år. Og nogle af os forhåbentlig også til Sverigessamlingen i September. Ha' en rigtig god sæson, vi gjorde hvad vi ku'!
Et lille lunende appendix midt i alt det kolde: Da jeg ringede rundt på Samsø for at sige tak var beskeden: Jamen så håber vi sandelig at du og løberne snart kommer igen ! Der kan man bare se !