Skip to main content

Allan Mogensen til Stockholm

| Administrator | Nyheder 2001

Verdensranglisten nr.1 Allan Mogensen, Farum OK flytter til Stockholm fra Oslo, hvor han har boet og trænet de sidste 5 år. Allan Mogensen, der har arbejdet i Oslo som Civilingeniør slutter også med sit arbejde for at satse 100% frem mod VM i Finland i ju

Verdensranglisten nr.1 Allan Mogensen, Farum OK flytter til Stockholm fra Oslo, hvor han har boet og trænet de sidste 5 år. Allan Mogensen, der har arbejdet i Oslo som Civilingeniør slutter også med sit arbejde for at satse 100% frem mod VM i Finland i juli måned dette år.

Allan skal de næste halve år dele en lejlighed med Chris Terkelsen i Stockholm. Chris vandt den samlede World Cup i 1998 og sammen med Allan, Carsten Jørgensen og Torben Skovlyst vandt Chris VM i Stafetorientering i 1997.

Chris har siden sin World Cup-sejr i 1998 været plaget af overtræning, men Chris skulle nu være godt på vej tilbage.

Chris er skiftet til Farum OK, hvor Allan Mogensen også løber, men i forbindelse med flytningen til Stockholm har Chris besluttet at løbe for IFK Lidingö i internationale løb – primært stafetløb. Allan Mogensen skal dog ikke løbe for IFK Lidingö. Allan vil ligesom Carsten Jørgensen løbe internationalt for Farum-Tisvilde OK, som er et stafethold sammensat af løbere primært fra Farum OK og Tisvilde Hegn OK.

Allan ser meget frem til at satse fuldt ud på VM i år.

Allan glæder sig til at slippe væk fra is og sne i Oslo, hvor det ifølge Allan ikke er til at træne ordentligt for tiden.

Samtidigt vil Stockholm også byde på mere VM-relevant terræntræning frem mod VM. Og i bofællesskabet med Chris vil der være et godt udgangspunkt for en motiveret træning. Allan skal dog ”passe på” at Chris ikke overtræner, men det mener den rutinerede Allan, at det kan han godt styre for ”unge” Terkelsen. Allan har haft en god 2000-sæson og han er skadesfri, så Allan ser virkelig frem til flytningen til Stockholm og VM-satsningen.