Skip to main content

...og nyt fra Østkredsen

| Administrator | Nyheder 2001

Og mere forbrugerservice:

Og mere forbrugerservice:

"Hej O-post + DOF-WEB

Hermed lidt nyt fra østkredsen, hvor efterårets og vinterens anstrengelser omkring EKT nu har båret frugt og vi derfor nu har noget konkret at
offentliggøre - se vedhæftede dokumenter...!

O-hilsen

Henrik Sandgaard
OK ØST Birkerød"

"SPORTident programmer i Danmark.

DOF’s løbsprogram understøtter desværre ikke hverken Emit eller SPORTident, og det er derfor nødvendigt at se sig om efter andre alternativer hvis man vil have glæde af EKT ved afvikling af vores arrangementer. For SPORTident’s vedkommende er der af tyskeren Stephan Krämer (der også har medvirket til udviklingen af selve SI-udstyret) udviklet en række programmer til afvikling af såvel individuelle løb som stafetter samt kortdistanceløb med indledende heats og finaler, flerdagesløb og holdløb med valgfri poster m.v. Endvidere findes specielle moduler til støtte for evt. speakning. Alle programmer afvikles under Windows 9x/2000/NT og kører i netværk således at flere funktioner kan have glæde af informationerne lige så hurtigt som de indlæses.

Programmerne udvikles og serviceres på professionel basis og der skal derfor købes licens til disse, men til gengæld kan man så også forvente og forlange endnu mere af fejlretning og videreudvikling end vi har været vant til med Loebsprogrammet.

Østkredsen har i forbindelse med anskaffelsen af udstyr haft et naturligt behov for at aftage en del licenser, og har derfor påtaget sig rollen som koordinator af salget af disse programmer i Danmark, således at vi dels sikrer os den bedst mulige pris og dels med en samlet stemme kan påvirke udviklingen af nye faciliteter mest muligt. Programmerne er solgt i over 500 licenser på verdensplan hvoraf Sverige hvor SPORTident jo er meget udbredt alene tegner sig for over 250 licenser.

Hvis du eller din klub ønsker yderligere information om programmerne eller måske endda vil bestille en eller flere licenser skal al henvendelse fremover ske til :

Henrik Sandgaard (OK ØST Birkerød)
Vestervang 21
3460 Birkerød
Tlf. 45 82 22 11
Mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den."


"SPORTident på terminslisten !

Østkredsen har i vinterens løb anskaffet SPORTident udstyr til afvikling af vores terminslisteløb samt brug ved klubbernes træning. Klubberne har taget særdeles godt imod dette tilbud, der samtidig er bakket op af O-butikken, som har påtaget sig rettigheder og forpligtigelser i forbindelse med salg og udlejning af SI-brikker i Danmark.

Hvis du nærlæser terminslisten i O-posten’s december-nummer fremgår det at der er ialt 50 løbsdage i østkredsen i kalenderåret 2001. Ud af disse har foreløbigt 25 booket udstyr og vil dermed anvende SPORTident til afvikling af løbene. Blandt dem der p.t. ”mangler” er de sidste 13 løb, hvilket altså for nogle må tænkes at skyldes at planlægningen ganske enkelt ikke er nået så langt endnu!

Når dertil lægges at også flere af de jyske klubber påtænker at anvende SPORTident i 2001 er listen med løb ganske imponerende – på nuværende tidspunkt kan således nævnes: SpringCup, DM-Lang, DM-klassisk, DM-stafet, SM-Klassisk, SM-stafet, SM-Nat, Sjællandsk 3-dages, KUM og Midgaardsormen samt en række B- og C-løb og diverse stafetter.

Det eneste reelle ”hul” i listen er faktisk vores divisionsmatcher, hvilket formentlig primært skyldes at der ikke er software der understøtter både EKT og divisionsturneringen på een gang. Dette er naturligvis noget vi vil arbejde på at klare i årets løb så også denne type løb kan have glæde af udstyret fra 2002."