Skip to main content

RAVNSBORG SKOV. NY OG LOVENDE SKOV

| Administrator | Nyheder 2001

En ny skov har set dagens lys idag. Idet Klemme har skaffet både løbstilladelsen idag SAMT ikke mindst at skoven gerne må tegnes. Tak Klemme du er dagens mand. Ravnsborg er således den 3die nye skov vi har fået åbnet til tegning i forbindelse med et Langd

En ny skov har set dagens lys idag. Idet Klemme har skaffet både løbstilladelsen idag SAMT ikke mindst at skoven gerne må tegnes. Tak Klemme du er dagens mand. Ravnsborg er således den 3die nye skov vi har fået åbnet til tegning i forbindelse med et Langdistanceløb !
Klemme har gjort mig opmærksom på at Hr Svanholm er formand for Danske Bank og ikke Carlbergfonden, undskyld fejlen !
En anden dagens mand var banelægger Ole der virkelig havde forstået at dreje banerne rundt så man fik set det knippelgode terræn fra alle vinkler. Godt gået Ole !
Vi startede ud i hold. Først 20km. 5min derefter 16km osv. 12 km var fornuftigt nok med farsta (85 deltagere). Ialt var der 192 tilmeldte.
Efter en lidt våd og flad begyndelse kom der mere gang i kurverne med flere spændende detaljer og dejlige stræk. Det gode ved langdistancerne er at man skal vurdere skoven noget mere. Ens viden skal hjælpe til at finde en evt. sti eller hugning som ikke er på kortet, men som er i terrænet. Det kan der gå helt sport i.
Der var næsten væske nok på væskeposten, men jeg drak ikke på min 16 km, syns ikke det var nødvendigt. Vejret var fint til løb.
Alle posterne stod ret godt og vistnok pånær én også rigtigt.
Nu er det jo et træningsløb, så hvis man mener man er god nok til at kunne sige at her burde der stå en post, men den er der ikke, SÅ LØBER MAN BARE VIDERE og får den efterfølgende godskrevet. Men hvis man selv var galt i byen Såååååååå falder hammeren.
Det hyggelige spejdercenter blev flittigt brugt til den efterfølgende palaver og der var godt med forsyninger.
Jørgen der både gerne vil løbe og udskrive resultater, kunne ikke nå begge dele, men vil råde bod på dette fremover, ved igen at hænge kontrolkortene op straks og så senere i ugen taste resultaterne til 'nettet', så også det kommer på plads.
Skønt at der kom så mange det bliver det ikke ringere af. Jeg havde ihvertfald en pragtfuld tur i skoven og holdt næsten hele vejen.
Mange af os ses på Søndag til Samsø.
OG JA MAN KAN EFTERTILMELDE SIG PÅ FÆRGEN TIL KJELD ABRAHAMSEN. Men må så klare billetteringen selv.
Med O-hilsen