Skip to main content

NORDBY BAKKER SAMSØ 4/2-01

| Administrator | Nyheder 2000

Nordkredsens træningsudvalg holder løb i Nordby Bakker den 4/2-01

Nordkredsens træningsudvalg holder løb i Nordby Bakker den 4/2-01
Vi er blevet modtaget med megen positivitet og beredvillighed, både af grevskabet, statsskoven og friskolen. Friskolens elever har fået kiosken, deres evt. overskud går til deres egen lejrtur.
Tilladelser til bakkerne samt adgang til primitivt bad mv. er på plads.
Færgeafgang er kl 845 om morgenen fra Hou. Løbsprisen 50 kr ligesom de andre 3 løb. Hvis du har betalt 150kr via klubben er dette incl. returfærgebillet. Hvis du ikke har kan du blot betale direkte til NKTRU' s person på kajen der så vil sørge for at du kommer retur for 100 kr
Hjemtur i løbet af eftermidagen enten med kl 1430, 1545 eller senere.Der går ordinær bus fra stævnecentret til færgelejet, derudover kører 'vores' egen bus i hvert fald opsamlingsturen til sene færge.

Løbet er samtidig 10 års jubilæumsløb for langdistancetræningssamlingerne.
Løbere fra andre kredse er naturligvis velkomne, fra Sjælland skal man være opmærksom på at søndagsfærgerne ikke passer, så man bør tage derover om lørdagen allerede. Med mindre man flyver i privatfly som Kjeld Johnsen har tænkt sig.

Banerne bliver: 20 km (med rigelig og ekstrem nydelse af det skønne Samsø)
16 km (med ekstrem nydelse det skønne Samsø)
12 km (Med den rigelig nydelse)
10 km (med stor nydelse)
desuden en mindre turistbane til de lokale samt påhænget med karakter af historisk byløb . 4-5 km (med megen nydelse og hvor man kan nyde de 'lange' løbere der kommer i mål)
Busafgangen starter med 20 0g 16 km dernæst med 12 og 10 km. Da der ikke er nogen særlig sheltermulighed i Sælvig bør man medbringe varmt tøj og måske paraply.
Overtrækstøjet vil blive kørt til stævnecentret i en stor bunke.
Skulle du være i tvivl om nogetsomhelst anden end blot at 'kaste dig ud i det' så ring. Ronnie mobil 21249288.

0-Hilsen Jørgen og Ronnie