Skip to main content

Elektronisk tidtagning

| Administrator | Nyheder 2000

BEMÆRK: kommentarer m.m. nedenfor ! (H.T. den 18/09-00 kl.09.03/SM)

BEMÆRK: kommentarer m.m. nedenfor ! (H.T. den 18/09-00 kl.09.03/SM)

Til det netop overståede svenske mesterskab på kortdistance lørdag er der nu bagefter opstået tvivl om medaljernes korrekte uddeling i H21.

Læs mere på http://www.alternativet.nu/alternativet.asp?id=751
og http://www.falukuriren.se/?id=32299&avdelning=sport

Det fremgår ikke, om det drejer som Emit eller SportIdent, men problemet er det samme, skal man have ét målur ? - eller skal man have flere "målposter" ?

H.T. den 11/09-00 kl.17.13


- og så er der indløbet 2 kommentarer:

"Hej Sören !!

Jeg var til SM, og det er vel tvivlsomt om der var nogen forskel på målstemplingsenhederne som der gättes på (der var 3 stk., Sport Ident).

Skummelt var det dog at speakeren ofte sagde en måltid for siden at korrigere den med et par sekunder, efter min opfattelse skyldtes det at speakeren sad med sit eget ur (der blev ikke anvendt speakerklokke) og gättede tiderne, for siden at få de eksakte tider når löberen stemplede sig ud.

Hvad man imidlertid bör overveje er målstemplingen särligt på kortdistance, hvor sekunderne er så vigtige, fx. blev en af mine löbere kun nr. 4 i H 18 slået med 1 sek. fordi han fumlede med stemplingen (her skal jeg vel lige indskyde at OL-gymnasiet i Eksjö vandt både H og D 18!!!!), han vil dog nok nu efterfölgende hävde at han stemplede den samme som Håkan Eriksson.

Iövrigt en igennem hele SM-ugen ikke specielt genial speakning, der ikke kendte selv de mest kendte löbere og klubdragter, fx. da Johan Ivarsson löb i mål som vinder af SM klassisk sagde han at nu må Johan Ivarsson snart komme og speakede derpå den löber som kom i mål samtidig med Johan......

Så på DM resultaterne at du er bedste jurist i H 40, tillykke.

Löbske hilsener

Carsten(Lausten, OO og Kandidatgruppeleder/SM)"

og

"Hej Søren

Vedr. fejl i tidtagningen ved SM-kort finalen står der at stræktiderne er efter sport ident på hjemmesiden for løbet.

Men dette bekræfter vel bare DOF´s beslutníng om, at der ved mesterskabsløb skal tages manuel tid, er den pt. korrekte løsning.

Med venlig hilsen

Jens-Jørgen Lyngaa

( klar tilhænger af EKT systemer, egal om det er Sport ident eller EMIT)"

H.T. kl.23.00

Og så er der d.d. kommet yderligere en kommentar fra Per Møller-Sport, der er på Bornholm, hvor der afvikles DM-feltsport.
"Med Emit kan der ikke opstå tvivl om difference mellem om man stempler ved den ene eller den anden målpost/postenhed, da uret ikke er i målposten (/postenheden), som det er tilfældet ved SportIdent" (frit citeret/sm)

H.T. den 15/9-00 kl.14.53