Skip to main content

Rolf Lund m.fl. - Falck .....

| Administrator | Nyheder 2000

Rolf Lund, HSOK - manden "udenfor-kategori" i H40 fik brudt sin sejrsrække i lørdags til DM-kortdistance.

Rolf Lund, HSOK - manden "udenfor-kategori" i H40 fik brudt sin sejrsrække i lørdags til DM-kortdistance.

Rolf vandt for første gang nogensinde i DOF´s historie alle 5 mesterskaber i sin årgang i 1999 - lige fra DM-lang over DM-kort, DM-stafet, DM-klassisk til DM-nat. Og han lagde godt ud i 2000 med en sejr i DM-lang.

Rolf var da også storfavorit i lørdags i Blaabjerg Plantage, og han vandt da også det indledende løb.

Men mellem kvalifikationen og finalen fik han (´s bedre halvdel) låst bilen - med nøglen indenbords. Så selvom han var omklædt til finalen, og selvom Falck nåede at komme frem en god halv time inden starten i finalen, gav det nok lidt ekstra stress (det tog "lang" tid før Falck kom - og det var ikke let at åbne bilen).

Rolf bommede i hver tilfælde !

Rolf blev derfor blot nr.5.Og den nye vinder ?
Tja - han fejrede sejren med lige umiddelbart inden præmieoverrækkelsen at smække sig ude af sin egen bil. Torsk ! - men Falck kendte vejen og kom frem til den nu helt tomme stævneplads efter blot 45 min og denne gang tog det blot 45 sekunder at åbne bilen, men så er den også helt ny og med alt mulig tyverisikring. Og så øsregnede det i de 45 minutter.

Falckmanden kunne samtidig fortælle, at 2 biler med OK Øst-løbere 1 km syd for skoven var kørt op i hinanden, men gudskelov uden personskade. Så Rasmus Ødum skal nu have ny bil, efter at han blev påkørt.

Jeg kan anbefale en Opel Zafira. De er nemme at åbne, når man har smækket sig ude, selvom der er alle mulige smarte tyverisikringer!