Skip to main content

TV-anmeldelse af PWT-LIVE

| Administrator | Nyheder 2000

Tja - med stævnespeakerlyden istedet for en reel billedkommentering - og forvirrede billeder (i bedste Ungdommens dags-stil) der ikke passede til lyden, så var det en noget speget affære at koble sig på PWT-Live fra dagens Mix-stafet, der netop (kl.19.35)

Tja - med stævnespeakerlyden istedet for en reel billedkommentering - og forvirrede billeder (i bedste Ungdommens dags-stil) der ikke passede til lyden, så var det en noget speget affære at koble sig på PWT-Live fra dagens Mix-stafet, der netop (kl.19.35) er afgjort med svensk sejr foran Norge og Finland.

Allan og Dorte var med og løb de 2 første ture på et mix-nations-4-mandshold uden for konkurrence, men hver gang Allan & Dorte var i billedet - så røg min forbindelse - ISDN til trods.

Men hen imod slutningen af stafetten blev det hele lidt mere overskueligt. Video-fotograferne holdt næsten op med at filme "alt hvad der bevægede sig" og filmede (næsten) kun på 2 publikumsposter og opløbet. Og så passede billedet og stævnespeakerlyd bedre.

Den østrigske stævnespeaker var ganske vist en kende entusiastisk at høre på, men så gik det straks lidt bedre, når det var rutinerede K. E. Kristiansen, der speakede.

Og der var LIVE-aktion, som da den australske pige på 3.-turen i førerposition styrtede ved hoppet ned fra en vold og måtte køres bort i en ambulance, meddens Hanne Staff kunne overtage føringen. Og da Odin Tellesbø i førerposition kort før mål foran kameraet bommede nordmændenes sejrschance væk, så dJimmy Birklin kunne smutte forbi Odin og spurte i mål 20 m foran Odin.

Tja ! - i morgen formiddag er der igen PWT-LIVE fra Leibnitz med Dorte Dahl i A-finalen, Allan Mogensen i B-finalen (starter allerede kl.08.30) og skadede Carsten Jørgensen på tilskuerrækkerne sammen med alle IOF-pamperne.

Så prøv http://www.pwt.org i morgen formiddag kl.10.00