Skip to main content

Junior-VM-hold udtaget

| Administrator | Nyheder 2000

Juniorlandsholdstrænerne Henrik Markvardsen og Dorte Skovlyst har efter weekendens testløb i forbindelse med 3. og 4. afd. af Urtekram Junior Cup 2000 i Rold Skov udtaget de 6 herrer og 6 damer, der skal til Junior-VM (JWOC 2000) i Tjekkiet i starten af j

Juniorlandsholdstrænerne Henrik Markvardsen og Dorte Skovlyst har efter weekendens testløb i forbindelse med 3. og 4. afd. af Urtekram Junior Cup 2000 i Rold Skov udtaget de 6 herrer og 6 damer, der skal til Junior-VM (JWOC 2000) i Tjekkiet i starten af juli måned.

Testløbsresultaterne skulle gerne snarest komme på http://www.balslev.anet.dk/eliteudvalg/ - men jeg kan røbe, at Rie Baun Christensen vandt begge dage. Førstedagen foran Pernille Sommer og Marie Filtenborg. Andendagen vandt Rie foran Vanessa McGrail og Pernille Kaas Ibsen, der er tilbage efter en langvarig skade.

Hos herrejuniorerne vandt Anders Søndergaard førstedagen foran Jacob Grønnegaard, der vandt andendagen hvor Anders blev nr.3. Mikkel Mørch, HSOK blev nr.3 førstedagen og Steen Piil blev nr.2 andendagen.

Læs mere om JWOC 2000 på http://www.orienteering.cz/jwoc2000/

Det danske hold:
Damejunior
Signe Søes, Farum OK
Rie Baun Christensen, Farum OK
Vanessa McGrail, Randers OK
Marie Filtenborg, Skive AMOK
Pernille Sommer, OK Øst
Pernille Kaas Ibsen, Ballerup

1.reserve Ida Vedel Jørgensen, Farum OK
2.reserve Gitte Mygind, OK Pan

Herrejunior
Jacob Grønnegaard, Farum OK
Steen Piil, Odense OK
Anders Søndergaard, Søllerød OK
Rasmus Søes, Farum OK
Thorbjørn Gasbjerg, Silkeborg OK
Christian Christensen, St. Binderup OK

1.reserve Peter Horstmann, Søllerød OK
2.reserve Mikkel Mørch, Helsingør SOK

Det skal noteres, at med udtagelsen af Christian Christensen er det første gang siden 1988, at der udtages en H15-16-løber udtages. Første gang var det en vis hr. Chris Terkelsen.

Signe Søes deltog ikke i weekendens Urtekram Junior Cup 2000-løb p.g.af en skade, men hun blev skønnet på holdet.