Skip to main content

Mød Landstræneren

| Administrator | Nyheder 2000

Til interesserede KLUBLEDERE, - TRÆNERE OG MEDLEMMER, att. Klubformanden og TRU-formanden. Søren Maarup Eliteudvalget Til interesserede KLUBLEDERE, - TRÆNERE OG MEDLEMMER, att. Klubformanden og TRU-formanden.

Til TALENTMILJØERNE (styregruppemedlemmer og trænere), att. Styregruppeformanden


Vi håber, I vil sørge for, at indbydelsen videreformidles til interesserede.


Kom og hils på landstræneren og hans lærlinge.

Pr 1. januar 2000 tiltrådte Signar Eriksson, Sverige, som ny landstræner og som Klavs Madsens afløser. Signar Eriksson er ansat for en 4-årig periode.

Signar Erikssons hovedopgave er naturligvis at være træner for vore bedste løbere, men en anden og ny og spændende opgave, som Signar Eriksson også skal varetage er det Team Danmark støttede udviklingsprojekt ”Kontinuitet i Landstræneransættelse”, hvor Henrik Markvardsen, Jakob Ødum og Bjarne Hoffmann over de kommende 4 år skal stå i lære som landstræner.

Signar Eriksson har allerede mødt de fleste af eliteløberne, men han vil også meget gerne møde repræsentanter og medlemmer fra klubberne, da hele grundlaget for, at der udvikles orienteringsløbere og også dygtige orienteringsløbere, ligger i klubberne.

Vi vil også gerne fortælle, hvordan vi har tænkt os, at Signar og hans lærlinge skal være med til at styrke hele trænekulturen i Danmark.

Vi vil også gerne høre, hvor klubberne ser mulighederne for at drage nytte af trænerne og hvordan klubberne og eliteudvalget i fællesskab kan være med til at fremme trænerkulturen i DOF.

PS: Se Lederen i O-posten 7/99 og Krammers Klumme i O-posten 8/99

Her kan I møde landstræneren og hans lærlinge:

Østkredsen: Torsdag den 3. februar kl. 19.30 – 21.30 i Farum OK’s klubhus
Tilstede er: Signar Eriksson, landstræner, Jakob Ødum, lærling og K. K. Terkelsen, eliteafdelingsformand.

Sydkredsen: Mandag den 21. februar kl. 19.00 – 21.00 i Kolding OK’s klubhus
Tilstede er: Signar Eriksson, landstræner, Henrik Markvardsen, lærling og K. K. Terkelsen, eliteafdelingsformand.

Nordkredsen: Torsdag den 24. februar kl. 19.00 – 21.00 i Viborg OK’s klubhus
Tilstede er: Signar Eriksson, landstræner, Bjarne Hoffmann, lærling og K. K. Terkelsen, eliteafdelingsformand.

Tilmelding til de 3 møder senest 2 dage før mødet til K. K. Terkelsen på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Signar Eriksson og K. K. Terkelsen vil også være til stede på Kredsrepræsentantskabs-møderne i Øst- og Sydkredsen for kort præsentation.


med venlig hilsen eliteafdelingen K. K. Terkelsen"

9