Skip to main content

Forstærkning til Spring Cup OK

| Administrator | Nyheder 1999

Søllerød OK supplerer nu Spring Cup OK-samarbejdet, så vi får nok et stærkt danskt hold, jfr. pressemeddelelse fra Lars Jensen:

Søllerød OK supplerer nu Spring Cup OK-samarbejdet, så vi får nok et stærkt danskt hold, jfr. pressemeddelelse fra Lars Jensen:

"Spring Cup OK 2000:
Spring Cup OK blev for et år siden stiftet med henblik på at give eliteløberne i FIF Hillerød Orientering og OK Øst Birkerød de bedste muligheder for deltagelse i internationale sta-fetter. I første omgang blev indsatsen koncentreret omkring dameløbernes deltagelse i de store nordiske stafetter. Det må siges at have været en succes med placeringer som nr. 4 i Spring Cup, nr. 38 i 10-mila og nr. 44 i Jukola. De gode resultater betød, at damerne opnå-ede en samlet 13. plads i den nyindstiftede NORDIC4 konkurrence - bedste danske klub.

I 2000 bliver Spring Cup OK udvidet til også at gælde et samarbejde på herresiden. Endvi-dere udvides løbertruppen idet Søllerød OK også kommer til at indgå i klubben. Det bety-der altså, at man skal være medlem af enten FIF Hillerød Orientering, OK Øst Birkerød eller Søllerød OK for at kunne stille op for Spring Cup OK.

Vi ser det som et stort plus, at Søllerød har valgt at indgå i samarbejdet. De vil qua deres talentfulde herreløbere være med til at sikre, at vi kan stille et stærkt herrehold selv ved 10-mila.

Målsætningen for Spring Cup OK er dels at give vores eliteløbere de bedste muligheder for at stille op på nogle attraktive hold i de internationale stafetter - primært NORDIC4 - men også at markedsføre Spring Cup og derved være med til at sørge for, at den internationale orienteringselite fortsat vælger at henlægge sæsonpremieren til de nordsjællandske skove. Endvidere er målsætningen at have minimum to herrehold og to damehold med i alle NORDIC4 afdelinger for på denne måde at sikre kontinuiteten i løbertruppen. Rent resul-tatmæssigt lyder målsætningen på en top 25 placering til damerne og en top 50 placering til herrerne i NORDIC4.

Vi mener selv, at der resultatmæssigt er langsigtede perspektiver i Spring Cup OK. Vores løbertrup har en lav gennemsnitsalder både på herre- og damesiden og består for en stor dels vedkommende af ambitiøse unge løbere. Blandt løberne finder vi 5 af de 20 bedste herrer og 6 af de 30 bedste damer fra DOF's rangliste ALKA Forsikring Cup. Der er derfor alle muligheder for, at vi på sigt kan bide skeer med de store og fremstå som et attraktivt alternativ til både andre nordiske og danske klubber.

Løbere i Spring Cup OK 2000:
Peter Hansen,Anne Konring Olesen, Jakob Hansen,Anne Maarup, Keld K. Johansen, Lone Hansen, Thomas Meyer,Heidi Hinge,Bo Simonsen,Tinnne Dorfeldt,Henrik Juul Hansen,Helene Hausner,Mads K. Larsen,Dorthe Skovlyst,Lasse Hansen,Pernille Sommer,Michael Sørensen,Pernille Brunstedt,Michael Sommer,Charlotte Thrane,Rasmus Ødum,Christina Grøndahl,Asger Nielsen,Christine Horstman,Peter Buhl,Kristian Sørensen,Søren Olsen,Peter Horstman,Rune Monrad,Anders Søndergaard,Søren Bøgevig,Martin Munck,Anders Dahlgaard,Michael Aasøe,Erling Thisted,Mikkel Dam,Rune Bugge Jensen,Steen Olsen."