Skip to main content

EM Biathlon - for sidste gang

| Administrator | Nyheder 1999

Fra min klubkammerat Kim Eg har jeg modtaget følgende:

Fra min klubkammerat Kim Eg har jeg modtaget følgende:

"Hej Søren, nu da din interesse for EM i orienteringsbiathlon er vakt, kan du jo lis'så godt få et link til de komplette resultater. Deraf vil det fremgå at lørdagens konkurrence var stafet, og ikke hold.

Stafetten minder meget om biathlon (skiskyding): et kort o-løb, ca. 2 km., retur til "stadion" hvor der skydes fra liggende skydestilling mod 5 mål. Der er 3 reserveskud hvis der ikke træffes med de første 5 skud. Er der stadig ej-trufne mål løbes der strafrunder inden der fortsættes ud på ca 2,7 km. o-løb hvorfra man igen returnerer til "stadion" og skyder, denne gang stående. Samme afstand, samme procedure, men større mål, hvorefter der skiftes til næste på holdet.

Individuelt er det en tre-kamp, 1. disciplin er skydning, hvor der er 300 m. løb frem til skydelinien, hvor der skal afgives 10 skud fra liggende skydestilling. Der løbes igen 300 m. og skydes nu i stående stilling. Derefter løbes et kort stykke frem til starten på næste disciplin. Ud over tiden til gennemførelsen gives der 2 tillægsminutter pr. ej trufne mål. 2. disciplin er punktorientering, hvor man følger en afmærket rute i skoven. På denne er der 10 ukendte poster, som man skal markere på kortet med et nåleprik. 5 mål i banen og og 5 med en sigtestok. Længden på ruten er ca. 3 km. Løbstiden + 1 tillægsminut pr. fejlmilimeter giver tiden for 2. disciplin. 3. og sidste disciplin er alm. o-løb, for EM med en banelængde på ca. 10 km.

Mvh
Kim Eg
---------------
(Landstræner og vinder af B-rækken!)
-----Oprindelig meddelelse-----
Fra: Kent Pihl :

Dato: 3. november 1999 17:02
Emne: Resultatliste for EM O-Biathlon.


Hej alle sammen. Tak for jeres store fremmøde, og jeres gode humør. Vi,arrangører, håber i har haft en god weekend med krævende udfordringer og gode O-biathlon oplevelser.

Også tak til vores sponsorer, som har ydet bidrag til arrangementet.

Resultatlisten ligger nu klar på vores hjemmeside:

http://hjem.get2net.dk/johnpihl.rok/


NB! Bemærk at resultatlisten ikke vil blive sendt ud på tryk. Vi vil bede om jeres forståelse og hjælp til at distribuere resultaterne ud til dem, som ikke kan se på internettet.

Med venlig O-hilsen

Kent Pihl

Reserveofficersforeningen i Danmark / Københavns Kredsen"