Skip to main content

WOC 99 & PWT 99

| Administrator | Nyheder 1999

WOC 99 er nu overstået - og overlevet. Frustrationerne var store på mange måder derovre. Vi fik ikke den forventede IT-adgang, så hvad hjælper det, at hele DOF´s IT-elite, og undertegnede og Roald var der, når man ikke kunne formidle noget uden store vans

WOC 99 er nu overstået - og overlevet. Frustrationerne var store på mange måder derovre. Vi fik ikke den forventede IT-adgang, så hvad hjælper det, at hele DOF´s IT-elite, og undertegnede og Roald var der, når man ikke kunne formidle noget uden store vanskeligheder.

Roald fik da gudskelov lagt noget ud, men jeg håber, at I alle fandt vej til N3Sports "Live-dækning". Denne fandt vej gennem mobiltelefon fra Jørn Sundby hjem til N3Sport i Oslo. Og jeg skulle hilse og sige, at mobildækningen ikke var den bedst de første dage - først til kortdistancefinalen og stafetten var det brugbart. Og til stafetten var der ifølge rygterne dansk radiosports-Live-dækning med ekspertkommentarer fra selveste Chris Terkelsen, der ringede til KK´s mobiltelefon....Var det godt ?

Men WOC 99 er overstået ! Resultaterne skal fordøjes og IT-situationen skal overvejes grundigt inden næste konkurrence.

Jeg overvejer, at lægge mine "dagbogsnotater" på - men I slipper nok!

Men hurra - der er PWT igen på lørdag i Oslo. Live på NRK fra 17-18.00.

Allan, Carsten, Dorte og evt. Thomas løber.