Skip to main content

TioMila

| Administrator | Nyheder 1998

Årets mest prestigefyldte stafet, TIOMILA løbes på lørdag-søndag lidt syd for Stockholm.

Årets mest prestigefyldte stafet, TIOMILA løbes på lørdag-søndag lidt syd for Stockholm.
Damerne løber lørdag eftermiddag og herrerne starter lørdag aften kl.22.00 med forventet målgang omkring kl.09.00 søndag morgen.
Sidste år var Allan Mogensen med til at give Bäkkelaget den første norske herresejr. I år løber Allan for Farum, der nok må finde sig i at stå lidt i skyggen af Tisvilde Hegn og Pan.
Tisvilde Hegn OK med Carsten Jørgensen på den afgørende 10-tur skal prøve at forsvare sin samlede 3. plads i NRL (den nordiske stafetliga). OK Pan Aarhus ligger på en samlet 11. plads, lige en placering efter sin svenske navneklub fra Kristianstad i Skåne, hvor Thomas Højsgaard Nielsen er sat til at løbe en af de afgørende ture.
Sidste år førte OK Pan efter 2. ture og efter 3. ture var Tisvilde Hegn OK på 2. pladsen efter fornemme præstationer af h.h.v. Jens Knud Maarup, Pan og Thomas Jensen, Tisvilde
Chris Terkelsen, der nu løber for Halden SK er nok den dansker med de største vinderchancer efter at hans hold under vinteren er blevet forstærket med flere stærke norske landsholdsløbere.
Hos damerne ligger Kolding OK bedst i NRL på en 18. plads.
Mere om TioMila på hjemmeside: http://www.dd.sigma.se/tiomila/index.html og NRL på http://ilm425.nlh.no/~lanht/o/div/nrl98.html
Jeg skulle gerne være der (GSM 2064 3648) - resultaterne bliver sendt til Ritzau