Skip to main content

Afslutning på World Cup 1998

| Administrator | Nyheder 1998

Nu gælder det - World Cup i Finland

Nu gælder det - World Cup i Finland

De 2 sidste afdelinger af dette års World Cup løbes de næste dage.

Torsdag oktober løbes kvalifikation til Kortdistancefinalen fredag d. 2 oktober, der er 12. afd. af WC.

Dagen efter kortdistanceløbet løbes der lørdag det afsluttende WC-løb på klassisk distance, hvor der er extrapoints (3 pr. placering).

De store danske forhåbninger sættes naturligvis til Chris Terkelsen, der ligger på en samlet 3 plads efter de 8 første individuelle WC-løb, hvor Chris kun har løbet 6 løb - og det er netop 6 løb, der tæller med i den samlede stilling. Chris har derfor gode chancer for at forbedre sine points, men det kræver absolutte topplaceringer og helst især i det sidste løb på lørdag p.g.af extrapointene - og så skal de to førende Bjørnar Valstad, NOR og Johan Ivarsson, SWE helst ikke samtidigt placere sig bedre end Chris.

Chris har dog fået en irriterende dårlig startposition som førststartende i morgen i sit heat i kortdistance-kvalifikationen. Men Chris er mere irriteret over kvaliteten på de finske kort, som absolut ikke imponerer de krævende danskere, og så er alle topløbere frustrerede over, at de finske arrangører har fået lov til at reducere det normale startinterval på 3 min til 2 min for intensitetens skyld. Men det betyder desværre også at løberne bliver samlet mere i "tog".

På internettet er der lidt muligheder for at følge med:
De finske arrangørers hjemmeside http://www.sci.fi/~hls/wc_index.htm norske n3sport på http://www.n3sport.no/orienteering/worldcup/index.htm og DOF´s side på http://mediator.uni-c.dk/dof/

Mobiltelefondækningen er desværre ikke den bedste i konkurrenceområdet

Landstræner Klavs Madsen træffes på GSM 2015-1569 og Chris Terkelsen på GSM 0047-906 44 659

Holdet bor på Hotel Aulanko 00 358 3 6588 220 (Landstræneren) og 00 358 3 6588 217 (Chris og Allan) og fax på 00 358 3 6588 144

Finsk TV (Yle) er på plads