Skip to main content

3-4. afd. af WC i Lake District, England

| Administrator | Nyheder 1998

3-4. afd.World Cup i The English Lake District d. 28-31. maj

3-4. afd.World Cup i The English Lake District d. 28-31. maj

De danske løbere er nu på plads i England med mandagens fornemme stafetsejr i bagagen inden det i morgen torsdag d. 28 går løs med 3. afd. af World Cup, som igen er en Klassisk distance. Alle de danske løbere er i A-finalen.

Startlisten til i morgen ligger endnu ikke klar i skrivende stund, men mon ikke konkurrencen skulle være afklaret sidst på eftermiddagen - selv med engelsk tidsforskydelse i mente.

Banerne i morgen skulle være 9 km med 590 meter stigning for damerne, og 13 km med 875 meter stigning og 27 poster for herrerne. Terrænet skulle hedde Graythwaite Estate.

På lørdag løbes kvalifikation (Yewbarrow Tarn & High Dam)til søndagens kortdistancefinale (4.afd af WC) som går i et terræn ved navn Blakeholme……

Det danske hold bor på Hotel Vintage Cottage, Bowness on Windermere, sammen med de fleste øvrige nationer - MEN der er ingen telefon eller fax ……..
Landstræner Klavs Madsen kan træffes på GSM 2015 1569 og Chris Terkelsen på 4016-1705
Lørdag-søndag er jeg desværre ikke hjemme.

På internettet kan man søge på: http://www.n3sport.no/orienteering/index.htm (bemærk dobbelt-e i orienteering) og arrangørernes hjemmeside: http://www.charit4.org.uk/wc98/ hvor resultaterne og startlister ligger.