Skip to main content

Indbydelse til pressemøde med VM-holdet

| Administrator | Nyheder 1997

I forbindelse med en optaktsamling, der bliver afholdt for det danske VM-hold i Jelling d. 2-3. august vil Pressen være yderst velkommen til at deltage i et pressemøde søndag d. 3. august i OK Gorms nye klubhus, Abrahamsens Gaard, Jell

I forbindelse med en optaktsamling, der bliver afholdt for det danske VM-hold i Jelling d. 2-3. august vil Pressen være yderst velkommen til at deltage i et pressemøde søndag d. 3. august i OK Gorms nye klubhus, Abrahamsens Gaard, Jelling.
Karl Kristian Terkelsen er sammen med den øvrige landsholdsledelse og VM-holdet vært for dette arrangement - K.K. Terkelsen kan træffes på tlf. 7587 1705.
Det foreløbige program vedlægges til orientering.
Det har været lidt af et problem at arangere denne optaktssamling. To af de potentielle VM-løbere Flemming Jørgensen og Ulrika Ørnhagen skal giftes lørdag d. 2. august - og en stor del af de øvrige potentielle VM-løbere er inviteret med til brylluppet, der finder sted i en lille kirke nær Jelling, tæt ved Tinnet Krat - en klassisk dansk "orienteringsskov", hvor der er blevet arrangeret nordiske mesterskaber i 1975 og danske mesterskaber i 1991.
Uanset bryllup skulle dog alle kunne være på plads søndag.
Men søndag løbes 4. af 8 afdelinger af PWT-97 (Park World Tour 1997) i Laxå, Sverige - hvor 4 danskere er indbudt - Carsten Jørgensen, Allan Mogensen, Chris Terkelsen og Dorte Dahl.
Carsten ligger på 1. pladsen og Allan på en delt 3. plads i den samlede stilling efter 3 løb - og der er mange penge (efter O-forhold) på spil - så det er muligt, at Carsten og Allan vælger at stille op i Sverige.

Verdensmesterskabet (WOC 97) arrangeres i Grimstad, Norge d.11-16. august.
Det danske hold udtages på mandag d. 28. juli efter testløb i Norge lørdag-søndag d. 26-27.