Skip to main content

Stort fremmøde til Østkredsens 3.-6. divisionsmatch i Vestskoven

| Torben Seir | Nyheder

Mere end 500 var mødt op til divisionspremieren i Vestskoven – Danmarks største nye skov.

Divisionsturneringen er det helt store trækplaster, hvor det for klubberne gælder om at få flest muligt med. Højdespringeren ved dagens matcher i Vestskoven var FSK Orientering, som med sine 30 deltagere formåede at mobilisere 73% af klubbens aktive medlemmer (kilde: O-service april 2024). På efterfølgende pladser fulgte PI-København med 63%, klubsamarbejdet O-63/Maribo med 59% og OK73 med 54%. I gennemsnit deltog 48% af klubbernes aktive medlemmer – det er rigtigt flot!

Vejret var solskin med lette skyer, men med en strid vestlig kuling, som selvsagt gjorde turen op over Herstedhøje til en særlig oplevelse. Arrangørklubben Ballerup OK havde dog klogt nok valgt en stævneplads i læ for blæsten.

Vestskoven er ikke en svær skov, men banelæggeren havde dog formået at skabe en vis variation i orienteringen med vekslen mellem skov og græsområder. Det blev hurtigløbernes dag.

For hver division blev der på løbsdagen afholdt flere individuelle matcher. Med tre individuelle matcher i hver division blev der således afholdt i alt 12 matcher. De endelige resultater af matcherne foreligger endnu ikke. Opfølgning følger.

Liveresultater fra de enkelte klasser kan dog ses her: Liveresultater - 3.-6. divisionsmatch Østkredsen