Skip to main content

DOF søger Børn & Unge-konsulent

| Camilla Bevensee | Nyheder

Da vores nuværende Børn og Unge ansvarlige har søgt ny udfordringer, har vi et spændende job ledig som ansvarlig for Dansk Orienterings-Forbunds arbejde med børn og unge. Du får ansvar for alt lige fra arbejde med orientering i skolen, til strategi arbejde med vores politikere, uddannelse af trænere, guidning og coaching af klubberne i deres børne unge arbejde, styrer hele forbundets børne og unge kursusaktivitet og til afholdelse af webinarer.

Vi har et strategisk mål om vækst og fastholdelse og det bliver din hovedopgave og dit ansvar at finde den måske ny vej til at nå målet. Forbundets børne og unge arbejde er bygget op omkring vores uddannelse og læringsguide, TBU-håndbogen. Du arbejder tæt sammen med vores øvrige konsulenter der på områderne klubudvikling, skovadgang, grøn idræt og vores landsholdsansatte da vi i hverdagen hjælper hinanden med stort og småt. Dit arbejde foregår mest fra dit hjemmekontor eller fra vores kontor i Idrættens Hus, men du er ugentlig ude af huset for at besøge klubber og deltage i projekter og arbejde sammen med dine kommende kollegaer.

Læs hele stillingsopslaget her: Stillingsopslag - B&U-konsulent DOF

Send din ansøgning!

Hvis du brænder for orientering og formidling af idræt til børn, så send dit CV og en kortfattet motivation til DOF’s direktør, Bo Simonsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., senest mandag den 11. december 2023. Mærk din ansøgning ”Børn & Unge-konsulent”. Selve udvælgelsen og afholdelse af samtaler sker af og med DOF’s direktør i samarbejde med B&U udvalgets formand.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte direktør Bo Simonsen, tlf. +4522207385 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.