Skip to main content

Sølv til Svend Fladberg på mellemdistancen til WMOC

| Thomas Jensen | Nyheder

Svend Fladberg fra Køge OK blev eneste dansker på præmieskamlen på dagens mellemdistance finale til WMOC, da han løb en sølvmedalje i hus i klassen H90. Han mestrede det teknisk udfordrende terræn til UG og løb dermed en meget sikker medalje i hus.

Især på de lidt længere baner, var der mange, der havde problemer, da en del af deres baner gik i et meget teknisk og stenet terræn. Det betød at en del af de normale medaljekandidater endte langt nede i resultatlisten.

I W45 var Tenna Nørgaard Landsperg fra Tisvilde Hegn OK tæt på medaljeskamlen. Hun sluttede som nr. 4 – 1:26 min fra guldet – og kun 42 sekunder fra bronzen. I W75 var Inge Jørgensen fra Roskilde OK endnu tættere på en medalje, da hun blot skulle have løbet 21 sekunder hurtigere for at skifte 4. pladsen ud med en bronze. Til gengæld var hun næsten 10 minutter fra guldet, så hun kan ikke have løbet op til sin normalt meget høje standard. Det blev også til dansk 4. plads i W55, hvor Anne Maarup fra Allerød OK var godt et minut fra at tage det sidste skridt op på medaljeskamlen.

På lørdag den 16. juli 2022 skal de sidste medaljer fordeles, når den lange distance bliver afgjort. Her håber vi på lidt flere danske medaljer.