Skip to main content

Kom til webinar om rekruttering og fastholdelse de første to onsdage i maj

| Camilla Bevensee | Nyheder

På onsdag 4. maj, afholder udviklingskonsulenterne Johanne Valbjørn Gydesen og Nina Hoffmann, andet seminar i en række af to, der skal forberede interesserede klubber på den nationale rekrutteringsaktivitet 'Find Vej Dage 2022' til september. 

På webinaret 'Vi bygger videre på de gode idéer og sparrer på tværs', dykkes der mere ned i nogle af de konkrete idéer til rekrutterende aktiviteter. Der vil blive fortalt om og diskuteret emner såsom annoncering og PR, fondssøgning, indsamling af kontaktoplysninger og opfølgning. Der vil også være god mulighed for at erfaringsudveksle og sparre på tværs af klubber.

Webinaret bygger videre på det første webinar om rekruttering, som kan genses på uddannelsesplatformen

Allerede onsdagen efter, d. 11. maj, er der endnu et inspirerende webinar, der handler om fastholdelse af miniløbere til børneløbere, arrangeret af Børn & Unge udvalget.

Gry Rosenkilde Christensen, der er børnetræner i Silkeborg OK, kommer (online) og fortæller om deres børnetræning, og om hvordan de i Silkeborg OK arbejder med at fastholde løberne fra minitræning videre til børnetræning. 

Webinarer i maj:

4. maj 2022 kl. 20.00-21.30

'Rekruttering #2 - Vi bygger videre på de gode idéer og sparrer på tværs' - tilmelding her

 

11. maj 2022 kl. 20.00-21.00

'Fastholdelse #1 - Fra minitræning til børnetræning' - tilmelding kommer senere.