Skip to main content

OK Syd afholder første sønderjyske MTBO løb med succes

| Camilla Bevensee | Nyheder

Da 30 glade MTBO ryttere i dag blev sendt i skoven vest for Gråsten, kørte de ud på det første officielle MTBO løb afholdt i Sønderjylland. 

Det var OK Syd, der havde kastet sig ud i at arrangere løbet, og den sydøstjyske klub havde sat det op som et mangepostløb, hvor deltagerne, enkeltvis eller i hold af to, havde 125 min til at finde så mange af de 39 poster som muligt. Der er mange bakker omkring Gråsten, og selvom der ikke var så vådt i skoven som der kunne have været, var der lagt op til en udfordrende tur.

Vinderen af løbet blev Jacob Skovsgaard, der nåede at klippe alle posterne på lige over 90 minutter. I alt nåede 6 hold at finde alle posterne, og der blev fundet mindst 23 poster af alle holdene. 

"Nu håber vi, at flere af deltagerne kunne få lyst til at melde sig ind. Deres tilbagemeldinger var, at det turen var mere udfordrende, end de havde forventet, og at vi gerne må arrangere flere lignende løb," fortalte John Bargmeyer til JydskeVestkysten efter løbet. 

"Jeg håber at I vil lave løb igen, da der er alt for få løb i Syddanmark og I gjorde det godt i debutten," skrev vinder Jacob Skovsgaard i et opslag på Facebook efter løbet, som OK Syd har delt på deres egen side, med lovning om en gentagelse af successen og om at arrangere MTBO løb igen. 

 

Se artiklen hos JydskeVestkysten her.

Se alle resultater fra løbet på OK Syds hjemmeside her.