Skip to main content

DOFs venner udbyder JWOC 2022 fortræningslejr

| Camilla Bevensee | Nyheder

Alle løbere med interesse og mulighed for at kvalificere sig til JWOC 2022 i Portugal, har nu mulighed for at få terrænerne godt ind under huden, på en fortræningslejr i Aguiar De Beira, udbudt af DOFs venner.

DOFs venner ønsker at udbyde træningssamlingen, der ligger 10.-15. maj, som et ekstra tilbud til Danmarks talentfulde unge løbere, for at give dem muligheden for en endnu bedre forberedelse frem mod årets JWOC.

Terrænerne omkring Aguiar Da Beira er meget komplekse og anderledes end hvad vi er vant til i Danmark, og løberne vil derfor kunne få et stort udbytte af at få trænet i terræner der minder om det de kan møde til JWOC, skriver DOFs venner i den information, der er sendt ud til alle juniorløbere i de tre regionale talentcentre.

Løbere der ønsker at deltage, kan sende en interessetilkendegivelse til DOFs venner, der herefter vil kigge alle ansøgninger igennem og udvælge en gruppe af løbere som vil få muligheden for at deltage på samlingen.

Interessetilkendegivelsen skal indeholde et kort skriv omkring løberens motivation for at deltage på denne fortræningslejr. Udvælgelsen af løberne vil blive baseret på interessetilkendegivelsen, samt ved behov, resultater fra internationale og nationale stævner i 2021. Der vil kunne forekomme en lille deltagerbetaling, alt efter hvor stor en gruppe der bliver sendt afsted. Dette vil løbere der tilbydes at komme med på turen, få besked om.

Interessetilkendegivelsen skal sendes til formand for DOFs venner Charlotte Thrane på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., senest søndag d. 10. april 2022.