Årets sidste DM afgøres i mørket

| Nyheder 2021

47a96de643321792f5ce98008f240eb2 w740

Lørdag aften er det tid til at kåre de sidste danske mestre i orienteringsløb i 2021, når OK Roskilde står bag DM Nat i Hvalsøskovene.

På grund af coronapandemien blev sidste års natmesterskaber aflyst, så det er første gang siden marts 2019, at der løbes om DM-medaljer i mørket.

Dengang løb Eskil Schøning, OK Pan Aarhus og Caroline Gjøtterup, Faaborg OK med guldmedaljerne i seniorklasserne.

En gentagelse bliver der med garanti ingen af, for Eskil Schøning er ikke på startlisten til lørdagens strabadser. Det er til gengæld et pænt H21-felt, der tæller en række medaljesultne landsholdsløbere.

Vinderen af årets Trimtex Senior Cup, Emil Øbro har haft nogle drabelige dueller med Jakob Edsen, Aarhus 1900 ved de seneste års forskellige danske mesterskaber, så det kan man da håbe på igen. Den regerende danmarksmester i sprint, Malte Kjær Hemmingsen, FIF Hillerød Orientering er også i startfeltet og det samme er landsholdskollegaen Laurits Bidstrup Møller, Silkeborg OK.

Hos kvinderne er den forsvarende mester med i år og Caroline Gjøtterup skal være skarpere med pandelampen end blandt andre Annika Simonsen, FIF, der vandt DM Ultralang i marts og de to Tisvilde Hegn OK-løbere, svenske Elin Carlsson og Iben Valery for at blive dansk mester igen.

Første start går ca. kl. 17.30 i det midtsjællandske – og der er startlister og link til liveresults på stævnets hjemmeside her.