Skip to main content

Nu kan vi igen finde poster uden restriktioner

| Nyheder 2021

dmsprint2017

 

Med overgangen til september forsvandt også de sidste coronarestriktioner, der var relevante for idrætten – og hermed også for vores orienteringsaktiviteter.

Dermed kan vi nu lægge de særlige tekniske retningslinjer til side, som Stævne- og Reglementudvalget har udviklet og opdateret gennem det seneste halvandet år for at sikre, at vores aktiviteter flugtede med de skiftende restriktioner for idrætten.

I forhold til mange andre idrætsgrene har en del af vores aktiviteter kunnet lade sig gøre at afvikle i nedskalerede og selvorganiserede udgaver. Men restriktionerne har også ført til ærgerligt mange aflysninger og givet arrangører grå hår i hovedet for at overholde krav om eksempelvis sektionering og forsamlingsgrænser.

Nu kan vi igen tilmelde os uden at skele til begrænsninger og mødes på egentlige stævnepladser med vante faciliteter og uden at oprette checkpoints til at tjekke coronatest og -pas.

Så hold øje med de mange stævner og træninger i efteråret på o-service og orienteringsløb.dk.

De særlige tekniske retningslinjer er forhåbentlig historie nu, men risikerer naturligvis at måtte genopstå i en situation, hvor der igen bliver skruet ned for idrætsaktiviteter for at bremse coronasmitten.

Og de generelle råd om smitteforebyggelse gælder naturligvis stadig. De findes her hos Kulturministeriet.