Skip to main content

Alle klubber får tilknyttet en DOF-ansat som kontaktperson

| Nyheder 2021

2021 Klubkonsulenter

I løbet af efteråret vil én af forbundets ansatte tage fat i jeres klub og melde sig som jeres kontaktperson blandt DOF’s ansatte.

Det sker for at sikre, at alle klubber får en let indgang til forbundet og kan drage nytte af de muligheder og tilbud som forbundet kan hjælpe med.

Det er målet, at det kan styrke inspirationen på tværs af klubberne og gøre det lettere at finde løsninger på de fælles udfordringer vi står med – og sikre at forbundets strategi til stadighed flugter med den virkelighed, der findes i den enkelte forening.

De fleste ansatte er fortsat specialister på hver deres område inden for eksempelvis børne/unge-tilbud, elite eller skovadgang, men alle er klædt på til at jer videre med jeres projekter.

DOF’s ansatte vil løbende tage fat i jer hen over efteråret, så der kan stadig gå noget tid inden I hører fra vedkommende.

I mellemtiden er I som altid velkomne til at kontakte DOF’s sekretariat på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller kontakte forbundets ansatte direkte i henhold til deres specialer.

Oversigten over DOF’s ansatte samt kontaktoplysninger findes her.