Skip to main content

Camilla Søgaards to VM-guldmedaljer fejret i Horsens

| Nyheder 2021

2021 CS fejring1

Camilla Søgaards flotte præstationer ved MTBO-VM i Finland i juni, hvor hun kørte to guldmedaljer hjem, blev fejret med en reception i Horsens Orienteringsklub i den forgangne uge.

Borgmester Peter Sørensen (billedet) og formanden for kultur- og civilsamfundsudvalget Jakob Bille fra Horsens Kommune ønskede Camilla et stort tillykke med det dobbelte verdensmesterskab og takkede hende for at være et godt forbillede for aktiv idræt i Horsens Kommune – hvad enten det er på eliteplan eller på motionsplan.

Camilla har været medlem af Horsens Orienteringsklub i mere end 20 år, så hun er et kendt og vellidt medlem af klubben. Der var derfor mange fra klubben, der gerne ville hædre hende for at være blevet verdensmester på langdistancen og i kvindestafetten, som hun kørte sammen med Cæcilie Christoffersen og Nikoline Splittorff.

2021 CS fejring2

Camilla holdt et levende oplæg, hvor hun fortalte om sine løb ved VM krydret med vejvalg og fjernsynsoptagelser fra løbene.

Camilla har siden 2013 hver eneste år vundet en eller flere EM- eller VM-medaljer. Det er i alt blevet til 16 medaljer: 4 af guld (heraf 3 VM-medaljer), 5 af sølv og 7 bronzemedaljer.

Selvom langdistancen og massestarter er hendes favoritter, har hun taget medaljer på i alle MTBO-discipliner: Lang-, massestart, mellem- sprint- og stafetter. Alt i alt en imponerende præstation.

Fotos: Ole Søgaard, øverst - Karl Ditlevsen, nederst
Tekst: Susanne Reindahl