Skip to main content

Læringsrig udviklingstur til den jyske vestkyst

| Nyheder 2021

 2021 Udviklingstur2

 

15 løbere (årgang 2005-2007) vendte i midten af juli hjem fra en vellykket udviklingstur over tre dage til den jyske vestkyst.

Turen blev støttet økonomisk af DOF's Venner.

Løberne kom fra hele landet og havde hver især skrevet en flot motiveret ansøgning.

Samlingen bestod af 3 overnatninger. Undervejs var der en træningsdag på Fanø, hvor løberne blandt andet prøvede kræfter med den krævende bane fra udtagelsesløbene til junior VM 2015. Derudover gav løberne den gas på en træningsdag i Vrøgum plantage.

Generelt var tilbagemeldingen fra løberne, at det var meget teknisk udfordrende og anderledes træninger og terræner – på trods af at samlingen fandt sted i Danmark.

2021 Udviklingstur3

 

En stor del af samlingen blev brugt på at lære at være på træningslejr og nørde en masse teknik om aftenen. Der blev derfor brugt en del kræfter på evaluering af træningerne og hvordan man bruger den evaluering senere.

Det har været et godt fokus, siger Mads Christian fra Allerød OK.
- Fedt at der har været gennemgang af træningerne umiddelbart efter træning, samt god evaluering senere. Det var også sjovt at snakke gamle konkurrencer og nørde kort med løbere og trænere om aftenen, fortæller han.

2021 Udviklingstur

 

Samlingen blev afsluttet med en sprinttræning i Varde by, hvor løberne fik lov at komme ud og løbe stærkt efter et par dage i tætte granskove.

2021 Udviklingstur4

 

Tekst og foto: Lederne på turen