Skip to main content

Hjælp Nærboks med at finde vej – og tjen penge til klubben

| Nyheder 2021

I har som orienteringsklub nu en oplagt mulighed for at tjene penge til klubkassen ved at hjælpe Nærboks med at finde vej til gode placeringer af pakkebokse.

Nærboks er ny samarbejdspartner med Dansk Orienterings-Forbund og er et dansk netværk af pakkebokse, der er opstillet over hele landet. Boksene gør det nemt at hente pakker fra distributører som Bring, PostNord, DHL og Burd Delivery.

Nærboks har brug for orienteringsløbernes evne til at orientere sig på et kort, holde overblikket over hvor der er potentiale til at få sat en ny pakkeboks op og deres tætte kendskab til de lokale forretninger og foreninger.

Klubben får 1.000 kr. for hver lokation I finder

Ofte vil det være steder som boligforeninger, sportsfaciliteter, købmænd og andre små lokale erhvervsdrivende, der vil være med til at stille en Nærboks op.

Virksomheden bag en Nærboks, Nordic Infrastructure, har en række eliteorienteringsløbere ansat, deriblandt landsholdsløber Caroline Gjøtterup, der er projektleder på samarbejdsaftalen med DOF.

Du kan læse meget mere om mulighederne på Nærboks’ særlige DOF-side. 

Her finder du også materialer og flyers om projektet – både til jer i klubben og til de potentielle Nærboks-ejere, der skal have en Nærboks stående på grunden. 

Ønsker I at være med og har spørgsmål kan de rettes til projektleder Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.