Skip to main content

Ungdomsledere glæder sig til mere normal sæson

| Nyheder 2021

Efter et år hvor coronapandemien begrænsede mange af kredsenes børne- og ungdomsaktiviteter, er det nu heldigvis tid til at se frem mod et mere normalt 2021.

Så det gjorde 30 ungdomsledere sammen med repræsentanter fra DOF’s Børne- og Ungeudvalg (BUU) og Hovedbestyrelse mandag aften, da de var samlet virtuelt til det årlige ungdomsledertræf.

Mandagens virtuelle møde gav lederne muligheden til at mødes på tværs af kredse og direkte med BUU. På mødet blev der diskuteret retningslinjer for afvikling af kurser, DOF’s øvelseskatalog på tbuorientering.dk og ønsker til fremtidens ungdomsledertræf.

Ungdomslederne i kredsenes U1-, U2- og Junior-grupper gør et stort og meget flot arbejde med at arrangere sjove, sociale og lærerige ture for landets børn og unge.

Og forventningen og forhåbningen er at børne- og ungdomsaktiviteterne kan gennemføres næsten som de plejer i år.

Sommerlejrene er næste punkt i kalenderen og de foregår alle i Danmark.

Udvalget vokser

Endelig blev mødet også brugt til at præsentere de nye ansigter, der er kommet til i BUU.

Udvalget er den seneste tid blev styrket med tre klubtrænere og tre ungdomsledere, som med stort engagement og indsigt i børne- og ungeområdet kvalificerer arbejdet i BUU.  

Udvalget består af:
Nordkredsen: Michael Rolighed, Anne Mette Schmidt, Irene Mikkelsen
Sydkredsen: Anders Dalgaard, Tobias Svarer, Morten Mølgaard
Østkredsen: Torben Seir, Stefan Frands Petersen, Angelique Rasmussen
HB-kontakt: Heidi Holmberg
DOF's TBU-konsulent: Emma Klingenberg

Udvalget understøtter ledernes indsats med at afvikle lejre og kurser, og derudover har udvalget også en række andre indsatsområder.

Lige nu arbejder det på at kvalificere et udkast til forbundets Strategi 2025.

Desuden vil implementering af TBU i landets klubber, samt arbejdet med et nyt stævneformat for børn og unge have fokus i den kommende tid. 

Har du spørgsmål til børn- og ungeområdet, er du velkommen til at kontakte DOF’s TBU-konsulent Emma Klingenberg Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.