Skip to main content

DOF styrker samarbejdet med Pulsskolen

| Nyheder 2021

pulsskolen

Dansk Orienterings-Forbund og Pulsskolen styrker samarbejdet og vil fremover præsentere endnu flere børn for orienteringsløb. Pulsskolen, der er en idrætsuge i skolernes sommerferie, er repræsenteret over det meste af Danmark og kan dermed hjælpe med en bred profilering af sporten.

På Pulsskolen prøver børn og unge fra 1.-9. klasse ni forskellige sportsgrene – alle med fokus på, at det skal være sjovt at dyrke idræt. Med samarbejdet er forhåbningen derfor, at vi sammen kan videregive vores glæden ved sporten til en masse børn.

Som en del af samarbejdet får DOF’s medlemmer 100 kr. i rabat ved tilmelding til Pulsskolen. Rabatkoden er: DOF

Rabatkoden gælder frem til 15. marts.

Du kan læse mere om Pulsskolen på: https://www.pulsskolen.dk/

Vil du være med til at sprede glæden?
For at sikre den høje kvalitet og gode undervisning søger Pulsskolen engagerede instruktører, der vil være med i løbet af sommeren. Som instruktør indgår man i et sjovt og inspirerende instruktørkorps. Du kan læse mere om løn, sted, tid på https://www.pulsskolen.dk/bliv-instruktoer/

Ferie for hele familien
Hvis det ikke kun er børnene, der skal røre sig i sommerferien, er der desuden mulighed for at tage med på Pulscamp, hvor hele familien kan dyrke sport sammen og hver for sig.

Den foregår i de skønne omgivelser ved Himmelbjergegnens Idræts og Naturefterskole. Der er få pladser tilbage, så vent ikke for længe, hvis det kunne have interesse for jer. Læs mere på www.pulscamp.dk