Skip to main content

Kan du løbe fra landsholdet?

| Nyheder 2021

2021 landshold 4

Kan du slå Jakob Edsen på et langstræk eller være skarpere end Cecilie Klysner til at finorientere de sidste 100 meter ind i tætheden?

I de kommende uger får du i hvert fald muligheden for at gøre forsøget over to omgange. 

Landsholdet har i de seneste år flere gange indbudt til åbne træninger, hvor eliteløbere uden for landsholdsgrupperne har været inviteret med til en eller flere af træningerne i en samling.

Det kan selvsagt ikke lade sig gøre i denne omgang på grund af coronarestriktionerne, men du kan stadig prøve formen af mod landsholdsløberne i den kommende uge, hvor de er samlet i Midtjylland.

Tirsdag d. 16. februar løber landsholdet en afkortet langdistance i Hjortsballe Krat på baner, der er tilgængelig i hele uge 7.

Du kan selv printe banerne fra Silkeborg OK’s hjemmeside - de kommer til at ligge her i løbet af weekenden - optage dit GPS-spor på ur eller med mobilen og bagefter sammenligne tider og vejvalg i O-track (SOK ÅBNE O-LØB, HJORTSBALLE KRAT, UGE 7).

Herrerne løber bane 1 – svær lang 9,8 km og damerne løber bane 2 – svær mellem 7,3 km.

Landsholdet glæder sig til konkurrencen mod alle interesserede, men beder om at I ikke løber banen tirsdag formiddag fra 10-12 – for at undgå at overtræde den skrappe forsamlingsgrænse.

Landsholdet skulle have tilbragt uge 7 på en sydsamling i Spanien, men coronasituationen har gjort det nødvendigt at flytte samlingen til hjemlige himmelstrøg.

Næste gang du kan prøve kræfter med landsholdsløberne er 27. februar, hvor der er en forlænget mellemdistance på menuen i Højen ved Vejle. 

Den arrangeres i samarbejde med OK Snab.

De endelige detaljer er ikke helt på plads, men træningen er åben for at danske talent-/eliteløbere kan komme og løbe i løbet af formiddagen på egen hånd og med SI-air i skoven til tidtagning.

Der kommer mere information om den mulighed - ift. tilmelding og logistik, så restriktionerne kan overholdes.

Foto: Iben Valery