Skip to main content

”Mød” HB’s kandidat til formandsposten i DOF  

| Nyheder 2021

2021 Poul Kristian Mouritsen

Dansk Orienterings-Forbunds hovedbestyrelse indstiller Poul Kristian Mouritsen til formandsposten i forbundet, når DOF’s nuværende formand Walther Rahbek træder tilbage i forbindelse med repræsentantskabsmødet d. 6. marts 2021.

Poul Kristian Mouritsens interesse for orientering strækker sig efterhånden mange år tilbage og tog fart, da han tog en officersuddannelse i hæren og blandt andet løb med på militærlandsholdet. Det var også her, at han fik smag for ledelse og organisation, som har præget hans professionelle karriere lige siden.

I dag driver Poul Kristian sin egen virksomhed, PeopleTools, der udvikler personlighedstest til rekrutteringsbrug. Sideløbende arbejder han som konsulent inden for HR og organisationsudvikling.

Han har for en lille håndfuld år siden kastet sig over bestyrelsesarbejde, og er i dag bestyrelsesformand i Danhostel, der er brancheforening for de danske vandrerhjem. Han sidder også i bestyrelsen i en større midtjysk brugsforening og har en plads i bestyrelsen på Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole, der med sin orienteringslinje vil være kendt blandt mange DOF-medlemmer.

- Jeg vil gerne være formand i Dansk Orienterings-Forbund, fordi jeg brænder for at arbejde med organisation og for at involvere medlemmer i at nå de mål, vi sætter os. Det er spændende at finde vejen gennem uenigheder, også selv om det giver grå hår undervejs, fortæller Poul Kristian Mouritsen.

Poul Kristian Mouritsen er 51 år, bor i Ry og er gift med Annemette med hvem han har to voksne børn.

Han er medlem af Silkeborg OK og passivt medlem af Kolding OK.

- Jeg synes jo, at orientering er den mest fantastiske sport. Det gamle slogan med ”Motion for hjerne og hjerte” passer jo stadig, og det er bare fedt at finde vej gennem naturen. Jeg cykler også mountainbike, løber trailløb og vandrer, så det meste af min fritid kredser om friluftsliv, siger han.

Foto: Privat