Skip to main content

Svar på ofte stillede coronaspørgsmål

| Nyheder 2021

2020 orienteringsklubber innovation 

DOF bliver, ligesom alle andre forbund under DIF, holdt løbende orienteret om spørgsmål og svar om håndteringen af aktiviteter under de gældende corona-restriktioner. Af dagens top 5 spørgsmål og svar er der flere, der er relevante for vores o-aktiviteter.

Udendørs træning er tilladt i grupper med maks. 5 personer, dvs. at klubber, der hidtil har gennemført o-træning med forudtilmelding i tidsslots, gerne må fortsætte hermed, hvis det er praktisk muligt med forsamlingsforbuddets begrænsning til 5 personer.

Der må streames fra indendørs træningslokaler, men kun af lønnede trænere. Træningslokalet skal være aflåst, og der må ikke være andre personer til stede end træneren.

Klubhuse og foreningslokaler må kun benyttes helt kortvarigt af en enkelt person eller to til fx toiletbesøg eller afhentning af udstyr.

Endvidere anbefaler DIF, at generalforsamlinger og repræsentantskabsmøder, udsættes, hvis de står til afvikling i de kommende to måneder, idet forsamlingsforbuddet er en nødretstilstand, som giver mulighed for at afvige fra vedtægterne og fra uskrevne foreningsregler.

Nyttige links