Sprint testløb

Andreas Bock Bjørnsen gentog succesen fra DM-sprint i sidste uge, og startede testløbene med en komfortabel sejr i H20 klassen.

Første testløb til JWOC og EYOC var henlagt til JFM-sprint. Det blev nogle tætte og spændende opgør.

I D16 klassen blev det ekstra tæt. Eva Örnhagen Jørgensen trak det længste strå, og kunne løbe sejren hjem blot to sekunder foran Elanor Henriksen, der var yderligere to sekunder foran Siri Simonsen på tredjepladsen, mens Xenia Bregensøe blev 4'er - blot 10 sekunder efter Eva. Yderligere tre løbere var inden for et minut efter vinderen, så alt er stadig åbent i denne klasse.

I H16 vandt Oscar David Broman Jensen en lidt mere komfortabel sejr. Han havde 36 sekunder at give af til Jonas Gabs og Lukas Kjær Hemmingsen, der delte andenpladsen i præcis samme tid. Theis Munktved blev nr. 4 blot to sekunder foran Felix Isaksen på 5. pladsen.

Hos de lidt ældre piger i D20 var der ikke de store overraskelser. Agnes Nørgård Kracht vandt foran klubkammeraten Ida Øbro. Der var 10 sekunder mellem de to piger, der dermed skiftede placeringer i forhold til DM-sprint sidste uge. Hedvig Valbjørn Gydesen og Annika Simonsen kom på de næste to pladser - og efter dem fulgte Mathilde Smedegaard Madsen, Lise Termansen og Lotte Jauhojärvi Markussen. Disse syv piger lå inde for 1:18 minutter - og efter dem var der et hul på over et minut ned til de næste forfølgere.

I H20 vandt Andreas Bock Bjørnsen præcis som han gjorde til DM-sprint. Han var henholdsvis 38 og 50 sekunder foran Malte Kjær Hemmingsen og Malthe Poulsen. Det var dog tæt i herreklassen og der var således yderligere 10 løbere inden for de næste 34 sekunder. Der er således rigtig mange H20-løbere, der gjorde rigtig positivt opmærksom på sig selv på dagens sprint.

Nu bliver det spændende at se, hvem der kan følge op på de gode resultater de næste to dage - og om der kan 'komme nogen bagfra' og slå sig ind i kampen.