Aalborg OK og Silkeborg OK kandidater til finalen

| Administrator | Nyheder 2007

Ved 1. divisionsopgøret i Nordkredsen i Haunstrup d. 15. april lignede Silkeborg OK en overlegen vinder på startopstillingen

Ved 1. divisionsopgøret i Nordkredsen i Haunstrup d. 15. april lignede Silkeborg OK en overlegen vinder på startopstillingen: 93 klubmedlemmer i alle aldre, i alle klasser. Silkeborg OK stillede også med kandidater til de særligt eftertragtede ungdomspoint i alle ungdomsklasser. Silkeborg OK vandt da også med tocifrede marginer til de tre andre klubber.

Men hvem skulle så blive nummer to: OK Pan stillerde med et hold på 65, Horsens OK havde 70 løbere på holdet. Aalborg OK var matchens Benjamin med 52 løbere.

Inden stævnet rigtig gik i gang indløb der bulletin om, at Aalborgs bus var kørt i stå nord for Viborg, og man ikke kunne få løbernee frem til start. Aalborgløbere i privat bil fik reddet en del af de strandede til Haunstrup, så de kunne starte rettidigt. Men hvad med resten af Aalborgløberne? Havde de forspildt chancen for at deltage i konkurrencen? En hastig nedsat gruppe med repræsentanter for Pan, Horsens og Silkeborg var enige om at byde modstanderne fair play. Der blev aftalt, at løberne kunne starte, når de nåede frem med to minutters mellemrum i den startrækkefølge de havde ifølge startlisten. Den løsning motiverede både busselskabet og Aalborgløberne. Der blev skaffet en anden bus, og løberne nåede til start med to timeres forsinkelse.

Aalborgløberne nøjedes da heller med sig tak for at få lov til at deltage i konkurrencen. De tog sig den frihed at slå både Pan og Horsens. Pan havde overset en enkelt bane, hvor man simpelthen ikke stillede løbere, det giver modstanderne let spil. Horsens sluttede på fjerdepladsen.

Til sidst er der blot at sige tak for løb til Herning OK. Og tak til vejrguderne, som lod solen skinne smukt ned over de gamle kulgrave og sandtipper og alle os andre, der nød det meget usædvanlige terræn og en usædvanlig konkurrence. Divisionsmatchen vil helt sikkert gå over i Aalborg OKs klubhistorie.

Inga Jager

Ps: Vi glæder os til finalen i Vrøgum Plantage d. 14. oktober. Det bliver spændende med seks hold i stedet for tre i finalen – og meget kan stadig ske inden Vrøgum.