woc2020tour

Når verdenseliten kommer til Trekantområdet i midten af juli næste år for at løbe om VM-medaljer, er der også rigtig gode muligheder for at blive en del af VM-festen – selv om man ikke er landsholdskandidat.

De fem arrangørklubber har netop åbnet for tilmeldingen til de seks publikumsløb – WOC Tour’en, der byder på tre skovløb og tre sprintløb, der løbes i samme by-terræn som VM-løberne skal prøve kræfter med.

Skovløbene afvikles med to etaper i Frederikshåb og en i Hylkedal, som ligger lige uden for Kolding. Etapen i Hylkedal løbes tirsdag eftermiddag, umiddelbart inden den første VM-finale i Kolding by. De 3 publikumsløb i sprint følger VM-feltet rundt til Kolding, Fredericia og Vejle.

Der er mulighed for at bo i WOC-campen i Jelling, og du finder alle detaljerne om datoer, etaper og samlede konkurrencer i indbydelsen på WOC 2020’s hjemmeside. 

Tilmelding for danske løbere foregår i O-service.

Bliv hjælper til VM
Arrangørklubberne har strikket programmet sammen på en måde, der gør det muligt at kombinere publikumsløbene med at hjælpe til ved VM-løbene i de tre byer.

- Vi vil være rigtig glade for hjælp til VM-løbene, der afvikles tirsdag, torsdag og lørdag. Især på opgaver som post-, sikkerheds- og trafikvagt skal vi være mange, fortæller Helle Schou, der er HR-ansvarlig for VM.

Du kan registrere dig som hjælper via dette link:

Du er også meget velkommen til at skrive til Helle Schou på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF