Har I en træning, familieorientering eller lignende klubaktivitet i perioden 15. - 21. maj, så kan den meget nemt blive et ekstra udstillingsvindue for jeres klub.

I den periode står det internationale orienteringsforbund IOF for fjerde år i træk for eventen World Orienteering Day. Det samler alle orienteringsbegivenheder verden over i løbet af en uge under den samme paraply for at give et løft til opmærksomheden omkring vores idræt.

I år er samtidig første gang siden 2011, hvor vi ikke har Find vej Dagen i løbet af foråret til at vise klubben og sporten frem og eventuelt køre et rekrutteringsforløb i samme ombæring. Derfor vil vi fra DOF-sekretariatets side gerne give en PR-hånd, hvis I i klubberne har lyst til at være en del af World Orienteering Day (WOD).

Vi forestiller os ikke, at I stabler en særskilt event på benene, men snarere at I registrerer den klubtræning el. lign., som I alligevel afvikler - under WOD-paraplyen. Der er ingen særlige krav til eventens størrelse eller karakter for at tælle med i WOD, men det er oplagt at bruge muligheden til at skabe opmærksomhed og invitere nysgerrige indenfor i klubben.

Vi vil som nævnt gerne give en PR-hånd med følgende tilbud.

- PR på Facebook
  - Coverbillede med jeres klublogo samt WOD-logo
  -30 sekunders video til Facebook med specifik info for jeres event
  -Tilføjelse af jeres events i Orienteringssjov + Find vej-kalender

- En generisk pressemeddelelse inkl. billede, der meget let kan rettes til med jeres specifikke event-info og sendes ud til lokal/regionalpresse

- Præmier: Løberen stiller med 14 lækre Craft-sportstasker, som kan bruges til lodtrækningspræmier.

Læs gerne mere på worldorienteeringday.com, hvorfra man også kan printe diplomer mm.

Hvis I gerne vil være med, så send en mail til kommunikationskonsulent Erling Thisted Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF