Hver dag frem mod jul åbner vi en låge i DOF's julekalender og ser frem mod en konkurrence eller arrangement i det kommende år.

Bag dagens låge gemmer sig hele to konkurrencer - Vinterlangdistance-løbene i Nordkredsen og Holbæk OK's nytårsstafet.

Vinterlangdistanceløbene tæller fem løb fra december til februar, hvor der er mulighed for at få nogle seriøse kilometer i benene. Arrangørerne byder på løbsbaner mellem 3,5 og 20 kilometer, mens der er MTBO-baner i de skove, hvor det er muligt at få tilladelse. Næste konkurrence i serien er 6. januar i Tinnet Krat - og du finder invitationen her.

Nytårsstafetten løbes samme dag - d. 6. januar, i Kårup Skov ved Sejerøbugten. Her er bådeMix-stafet, Familie-stafet, som begge er 3-mands stafetter. Derudover er der en 2T6 stafet, som er en 2-mandsstafet, hvor hver løber løber de samme 3 baner, så man løber både med og mod sin makker. Endelig er der igen i år Børnestafet med 3 deltagere på begynder/nemme baner.

Arrangøren, Holbæk OK, skriver blandt andet: Stævnepladsen ligger ved fint udsigtstårn midt i skoven, og de baner, som kommer længst sydpå kommer ud i dejligt "bjergrigt" terræn, så der er udfordring for alle.

Se mere på løbets indbydelse og følg med på løbets Facebookside. 

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF