Søren Stougaard

Foto: Søren Stougaard

 

Fotokonkurrencen om at indsende billeder til den kommende bog, Træning af børn og bnge orienteringsløbere, er afsluttet og de 3 vindere fundet. Der er blevet indsendt rigtig mange gode billeder, så bogen bliver fyldt med flotte illustrationer af det den handler om: børn og unger, der dyrker orientering.

De tre vindere er:

Thomas Damm Als

Camilla Louise Bevensee

Søren Stougaard

De vinder alle tre et eksemplar af den nye bog, der forventes at udkomme i løbet af efteråret.

Camilla Bevensee

Foto: Camilla Louise Bevensee

Thomas Damm Als

Foto: Thomas Damm Als

Tak til alle der har indsendt billeder, og dermed bidraget til vores fælles projekt om at give børne- og ungetræning i dansk orientering et løft. Hvis man skyder flere gode billeder i løbet af sommeren og efteråret, så er man meget velkommen til at fortsætte med at indsende billeder til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , så vi har endnu mere godt at vælge imellem. Der gælder selvfølgelig de samme betingelser som for konkurrencen:

  • Ved indsendelse skal det angives hvem fotografen er, og hvem evt. portrætterede på billedet er.
  • Ved indsendelse giver du automatisk lov til, at billedet må udgives i bogen Træning af børn og unge orienteringsløbere.
  • Fotografen nævnes ved navn i bogen. Hvis dette ikke ønskes, så skal dette meldes ved indsendelse af billedet.
  • Indsendelse medfører ikke automatisk, at billedet bliver udgivet i bogen.
  • Indsendelse af portrætbilleder skal ske under forudsætning af, at der er givet samtykke af de portrætterede, eller deres værge, til at billedet af dem må udgives i bogen Træning af børn og unge orienteringsløbere. Læs mere om portræt- og situationsbilleder her: https://www.datatilsynet.dk/emner/boern-unge-og-uddannelse/brug-af-billeder/

 

 

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF