Anne Marie Kamilles1Find vej Projektleder og Naturkonsulent Anne Marie Kamilles stopper i Dansk Orienterings-Forbunds (DOF) pr. 1. august 2018 for at tiltræde en stilling på facilitetsområdet i Københavns Kommunes fritidsforvaltning.

Anne Marie har siden 2009 indtaget en central rolle i DOF hvor hun sammen med klubberne har været med til at udvikle Find vej i Danmark projektet til det, som det er i dag - med 300 projekter spredt ud over 74 af Danmarks 98 kommuner.

Anne Marie har ud over arbejdet med Find vej i Danmark også kontinuerligt arbejdet med facilitet- og skovområdet, hvor hun gennem flere år har været DOF`s repræsentant i DIF`s Natur og Miljø Forum. Her har hun med stor faglighed været en stærk repræsentant for DOF`s interesser. Anne Marie har gennem sine i alt 9 års ansættelse i DOF haft en alsidig og strategisk rolle og DOF vil gerne takke Anne Marie for den store indsats hun har gjort i forbundet.

DOF ønsker Anne Marie ønsker god vind i hendes fremtidige virke for København.

I forbindelse med at Anne Marie stopper vil administrativ medarbejder Helene Skovmand Filrup overtage afslutningen af igangværende Find vej i Danmark projekter og direktør Kenneth Majkjær Mikkelsen vil indtræde som kontaktperson for Skovområdet.

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF