DOFs Venner har arvet et stort beløb efter tidligere orienteringsløber, Niels Lyhne Andersen, som døde i efteråret 2016. Niels's bevæggrund for at indsætte DOFs Venner som arving var i følge hans advokat, at Niels gennem sit liv havde haft mange gode oplevelser som orienteringsløber. Han ønskede via sin arv at kunne være med til at give andre tilsvarende gode oplevelser.

Bestyrelsen i DOFs Venner arbejder på at finde nye aktiviteter for anvendelse af arven. Aktiviteter som både respekterer Niels's bevæggrund og foreningens vedtægter.

Det er bestyrelsens tanke at medlemsbidrag fortsat vil gå til personlige træningslegater til talenter blandt juniorerne og en tur for U-16 løbere. Selvom foreningen ikke længere er så økonomisk afhængig af medlemernes bidrag, håber bestyrelsen alligevel, at mange fortsat vil bakke op om foreningen via deres medlemsskab. Uden medlemmer har vi ingen forening.

I forbindelse med DM-sprint i Hillerød uddelte DOFs Venner træningslegater til ti juniorløbere. Ved MTBO-DM vil yderligere to ryttere får overrakt træningslegat. Hvert træningslegat er på 5000 kroner. Senere på året vil DOFs Venner sende en gruppe  U-16 løbere til Euromeeting omkring trekantsområdet. Euromeeting arrangerers af klubberne bag WOC 2020.

DOFs Venner er en forening som er uafhængig af DOF. I kan læse mere om foreningen på http://venner.do-f.dk.

Indsendt af Erik Bobach, sekretær i DOFs Venner

 

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF