Onsdag d. 23/5 er dagen for årets internationale orienteringsdag, hvor alverdens orienteringsklubber byder velkommen til nysgerrige gæster, skoleelever og rutinerede orienterede.

I 2017 deltog i alt 288.000 mennesker i World Orienteering Day, og i år satses der på endnu flere. Her en uge inden WOD er der registreret mere end 1100 events, fordelt på 75 lande og 6 kontinenter.

I Danmark er Skolernes Find vej Dag planlagt som en del af WOD, og bidrager således med ca. 4000 elever. Men der er også plads til jeres arrangement, så hvis din klub afholder en træning eller et orienteringsarrangement, så meld det til WOD, og bliv en del af festen.

WOD Promo

Foto af Uffe Palm

 

Arrangementer der afholdes mellem d. 23/5 og 29/5 kan tælle med i World Orienteering Day. På hjemmesiden skal man registrere sit event inden afholdelsen, og bagefter indrapportere deltagerantal, og der kan suppleres med kort og billeder fra arrangementet. På hjemmesiden findes der også diverse hjælpemidler til arrangører (flyers, diplomer, brystnumre etc.).

Læs mere på hjemmesiden her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF