paaskeloeb


Påskeløbet på Fanø gav O-Track et gennembrud med flere end 600 uploadede tracks - og dermed også OK Esbjerg en hjælpende hånd i klubkonkurrencen. Foto: Helge Lang Pedersen

OK Esbjerg bliver den første klub, der løber med et GPS-ur efter sejren i klubkonkurrencen, der følger med lanceringen af DOF’s nye GPS-tjeneste. Her tæller antallet af GPS-tracks, der er uploadet til alle klubbens aktiviteter i den forgangne måned samt antallet af permanente Find vej-baner, der er lagt ind i systemet.

Læs mere om O-Track og konkurrencen her

De scorede point deles med antallet af medlemmer i klubben – og på den led opnås den endelige værdi. De mere end 600 GPS-tracks, der blev uploadet i løbet af de tre påskeløbsdage gav OK Esbjerg en klar sejr med en værdi på 8,56.

OK H.T.F har uploadet hele otte Find vej-projekter i O-Track og snupper dermed andenpladsen i marts måned med en score på 1,26. OK Roskilde, der stod for to af Danish Spring-konkurrencerne bliver nummer tre med 1,06.

Konkurrencen fortsætter i april og maj, og der er således rig mulighed for at være med.

Hvis din klub endnu ikke har rettigheder til at oprette træninger og konkurrencer i O-Track, så kontakt DOF’s sekretariat på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF