TC aarhusTC Århus har de seneste knap 2 år haft glæde af Stine Bagger Hagner som hjælpetræner. Stine har valgt at stoppe pr 31/12 2018, og TC Århus søger derfor en ny engageret træner til at udfordre og inspirere de dygtige ungdoms og juniorløbere med start senest 1/2 2019.

Den nuværende træner, Camilla Bevensee, fortsætter, og vil være ens primære kollega, og træneropgaven vil derfor skulle koordineres med hende. Den nøjagtige fordeling af de forskellige opgaver der ligger i trænerteamet, vil derfor også være grundlaget for ens præcise rolle og aflønning. Der afvikles TC træning hver onsdag året rundt på nær i skoleferierne, og det forventes at man deltager her. Samlet set i 2019 er der 42 træninger.

Da erfaring fortæller os, at nogle af begrænsningerne hos trænerkandidater ligger i at kunne forpligte sig fast hver onsdag aften, er vi også interesseret i at høre fra folk der kan varetage dele af opgaven. Vi ønsker dog gerne, at man mindst kan deltage to gange månedligt. Det foretrækkes dog at have én fast træner.

Vi er derfor nysgerrige på at høre hvordan du tænker du kan udfordre og inspirere de dygtige ungdoms og juniorløbere i Midtjylland, til gengæld kan vi tilbyde en lønnet stilling der i samarbejde med styregruppen og Camilla omfatter:

  • At skabe et træningsmiljø med en velfungerende social ramme og høj teknisk kvalitet
  • Træning og udvikling af nogle af de bedste ungdoms og juniorløbere i verden
  • Udarbejdelse af sæsonplaner for TC aktiviteter
  • Den faste træning og opfølgning på træningen
  • Rådgive og vejlede løbergruppen
  • Løbende dialog med klubber og juniorlandshold

Frist for motiveret ansøgning sker pr mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest fredag d 11/1, med samtaler i den efterfølgende uge. Foruden Rasmus Folino Nielsen vil Camilla Bevensee også være tilstede på jobsamtalerne.

På vegne af DOF og TC Århus
Rasmus Folino Nielsen
Talentudviklingsansvarlig og juniorlandstræner
Mob: +45 30 70 82 41
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Fra 1/1-2019 er O-Result, der er forbundets resultatdatabase, klar til at modtage resultaterne fra jeres løb.

O-Result sikrer at resultaterne er tilgængelige og vises i et format der er optimeret til både pc og telefon. O-Result justeres løbende, således at de krav som reglementet stiller til resultatlisten imødekommes.

Når jeres resultater fremover skal gøres tilgængelige på internettet, er det ekstra nemt med O-Result. Med udgangspunkt i resultatfilen, som du udlæser fra løbsprogrammet, sørger O-Result for oprettelse af stræktider på WinSplits Online. Ligesom det gode samarbejde med O-Service har gjort det muligt at få oprettet link og ikoner automatisk på O-Service.

Som bruger er den letteste adgang til O-Result via O-Service, hvor du skal se efter dette ikon         

Du kan selvfølgelig også klikke direkte ind på O-Result via https://o-result.dk.

Som arrangør er din adgang til O-Result via dit arrangement på O-Service, men det og meget mere kan du se i detaljer når du smutter forbi vejledningen til O-Result.

 

Reglement 2019 og O-Result

I Reglement 2019, er det i afsnit 3.19 bestemt at den endelige resultatliste skal være publiceret på internettet på løbsdagen, for natløb senest dagen efter. O-Result skulle gerne kunne hjælpe med at lette denne opgave for arrangørene, således at deltagere og tilskuere kan få glæde af en hurtig adgang til resultater.

Vejledning jf. Reglement 2019 afsnit 3.19 findes på hjemmesiden under ’Vejledning/Reglemenet, Stævner’.

Dansk Orienterings-Forbund søger pr. 1. februar 2019 en Naturkonsulent, som på deltidsbasis (halvtid) skal være med til at skabe flere muligheder for at udøve orienteringsløb i Danmark.

DOF's klubber er i høj grad afhængig af muligheden for at benytte skov og by til trænings- og løbsaktiviteter. Som DIF-certificeret Grønt Forbund er DOF og klubberne opmærksom på, at vores ageren foregår hensynsfuldt og efter aftale med de interessenter, private og offentlige, som ejer de områder vi benytter.

Du vil som Naturkonsulent være med til at sikre, at vores interesser, synspunkter og tilbud bliver kommunikeret - og at der bliver indgået aftaler, som kan fremme Orienteringssportens muligheder for vækst i Danmark.

Læs hele stillingsopslaget og ansøg via Jobindex

Hver dag frem mod jul åbner vi en låge i DOF's julekalender og ser frem mod en konkurrence eller arrangement i det kommende år.

Tilbud fra julemandens hjemland:

Orienteringsløb på hundeslæde i polarmørke, nordlys og nisser i o-udstyr kan vi ikke tilbyde - MEN vi kan tilbyde en uforglemmelig orienteringsoplevelse i storslået grønlandsk natur med midnatssol, på kvalitets orienteringskort og med udsigt til enorme isbjerge. Kom til:

Arctic Midnight Orienteering

26. juni – 29. Juni 2019 Se mere på: www.iog.gl

Flyforbindelse til og fra Grønland se: www.airgreenland.com / www.airiceland.com

Hele Orienteringsdanmark ønskes en glædelig jul af Ilulissat Orienteering Greenland!

Hver dag frem mod jul åbner vi en låge i DOF's julekalender og ser frem mod en konkurrence eller arrangement i det kommende år.

Det kommende års højdepunkter i orientering er der mange af.

Indtil nu har vi været vidt omkring - men der har endnu ikke været et DM bag lågerne.

Derfor samler vi i dag en oversigt over alle de danmarksmesterskaber, vi kan glæde os til i det kommende år.

Dato                     Kreds                   DM                         Skov / Terræn /Sted                                                     Arrangør

23-03-2019

Syd

DM Nat

Holstenshuus

Faaborg OK

07-04-2019

Syd

DM Ultralang

Frederikshåb Plantage/Randbøl Hede

Kolding OK

25-05-2019

Syd

DM Sprint

Grindsted By

OK Gorm, Jelling

26-05-2019

Syd

DM Mixsprint-stafet

Grindsted By

Kolding OK, OK Gorm, FROS, OK Melfar og OK SNAB

14-06-2019

Øst

MTBO DM Sprint

Måske sydvestsjælland

Arrangør kommer

15-06-2019

Øst

MTBO DM Lang

Tisvilde Hegn 

Tisvilde Hegn OK

16-06-2019

Øst

MTBO DM Mellem

Hedeland, Hedehusene

OK Roskilde

31-08-2019

Nord

DM Mellem

Rold Skov Hesselholt

Rold Skov OK

14-09-2019

Øst

DM Stafet & Lang

Gribskov

FIF Hillerød Orientering

15-09-2019

Øst

DM Stafet & Lang

Søskoven

FIF Hillerød Orientering

06-10-2019

Syd

DM Hold

Als Nørreskov

OK Syd

RSS Nyheder

feed-image RSS

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF